Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Biztosítás nélkül ne menj!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Biztosítás nélkül ne menj!
2009.12.07. 12:53
ÖaAV hírek:
"Kb. másfél éve Farkas Péterék( ö a jelenlegi elnők) tettek egy kezdeményezést hogy az ÖeAV-nek legyen magyar szekciója is és hogy ne ausztriába keljen fizetni a pénzt. Erröl azt kell tudni hogy a pénzt amit kifizetünk az osztrák ÖeAV-nak abból egy rész megy a központba, egy rész a biztosítónak és egy részt pedig visszautalnak a szekciónak aminek a tagja vagy. A lényeg az lett volna hogy ha lenne magyar szekció akkor ezt a pénzt az osztrákok visszautalnák a magyaroknak, nem az egyéneknek hanem a magyar szekciónak. Másfél év huzavona után az osztrákok ezt megtiltották, nem engedélyezték a magyar szekció megalakulását. Erre a következő lépést tették, ami egy kiskapu a gépezetben. Az egyik szekció felajánlotta hogy egy magyar egyesület lépjen be az ö szekciójukba mint tagegyesület, erre nem kell külön engedély, és a lényeg hogy a tagdíjakból kb. 15 eurót visszautalnak ez egyesületnek. Erre alakult egy egyesület ami belépett az adott szekcióban és szép lassan gyűlnek a tagjai.
A jövő ezzel kapcsolatban: Fizessünk a magyar egyesületnek az ÖeAV tagdíjat, ami persze nem lesz semmivel kevesebb, de a visszautalt pénzből ők a Magyar szövetségi tagdíjakat is kifizetik, ezzel magyar kézben lesz a rendszer, bizonyos taglétszám után az osztrák újságot is megjelenteti az ÖeAV magyarul, és nem kell külön az MHSSZ tagdíjal se foglalkozni.
Most persze nem írtam le mindent ezzel kapcsolatban, akit ez a dolog érdekel az engem keressen. Az igazi az lenne hogy a mi egyesületünk a Merkapt Se tagjai mindig év végén egyben kifűzetjük ezt az ÖeAV tagdíjat a magyar tagegyesületnek és így le van rendezve a dolog és nem kell külön-külön mindenkinek egyénenként intézkedni. Ja a meglévő biztosításokat is átlehet vinni a másik szekcióba.."
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.