Koszi a megerosítést! Tényleg durva az a szánkozás ára. De nagyon élvezetes! Az ár mellett szerintem a jegytípusokon is lehetne egy kicsit dolgozni azaz tobb félét kínálni. Idáig nem is figyeltem de most hogy jott ez a téma hát elovettem a szánko jegyet(még jo hogy nem dobtam ki legalább megtudom mutatni) és látom hogy 8x szánko Felnott. Ebéd után jottunk és sétálgattunk mert a fo cél az esti síelés volt. Aztán a lányom hogy apu szánkozzunk. Hárman voltunk felnottek meg a 8 éves lányom. Gondoltam hogy a négy csúszás már sok lessz a négy orai zárásig de a holgy a pénztárnál azt mondta hogy lehet két menet is. Megvettem hát de azonkívul hogy amúgy is drága egy kicsit átvágásnak érzem hogy a lányom is felnott jegyen szánkozott. Ezzel kéne valamit csinálniuk. Amint az esti síelésnél láttam elég népszeru is a szánkozás mert sokan , foleg fiatalok kizárolag ezért jottek.Miért ne lehetne hogy valaki csak egyszer akar szánkozni. Amúgy nagyon jo moka. Biztos megyunk még "és kénytelenek leszunk minimum négyet csúszni"...