Ausztria
Murau - Kreischberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Hotel-Gasthof Lercher - Besíelő családi ajánlat - 3 éj
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
matepetike
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Murau - Kreischberg
2010.02.19. 11:12
Kedves kárpáthycsabi,

Először is engedd meg, hogy gratuláljak azon kivételes képességedhez, hogy milyen ügyesen tudsz ismeretlenül emberekről jellemképet festeni. Csatlakoznod kellene a Csernus mellé, úgy látom itt a fórumon már amúgy is kellő rutinra tettél szert az önfényezést illetően. :)
Erkölcsi puritánságodat megcsillogtattad, és biztos vagyok benne, hogy ha neked kínálnának egy napijegyet féláron, akkor magad hívnád az osztrák rendőröket....
Amúgy, ha figyelmesen olvastad volna a dolgokat, akkor feltűnt volna, hogy nem a haszonszerzés volt a célom, csak nem akartam nagyot bukni, és úgy voltam vele, hogy akinek eladom féláron a jegyeket az se fog szomorkodni.
Engem a mentalitás zavart nagyon. Nem azzal indítottak, hogy kedvesen felhívták volna a figyelmemet, hogy ezt itt nem lehet, hanem eltorzult fejjel ismételgették a polizei szót....és ezek a tiszta gyermeklelkű emberek még fel is tették az i-re a pontot azzal, hogy volt képük azt hazudni, hogy látták, hogy eladom a jegyet a haveromnak a parkolóban, majd letiltották az összes jegyet...
Na most akkor kinek is kellene elsüllyednie szégyenében?
Persze én is hülye voltam, hogy a pénztár környékén akartam eladni a jegyet, de siettem vissza a beteg kislányomhoz, és ott tűnt a leggyorsabbnak a dolog.
Ha mondjuk még angolul is ráírták volna a jegyre vagy bárhova, hogy ez itt ekkora para, akkor valószínűleg hagytam is volna a fenébe az egészet.
Amúgy meg nem a sopánkodás volt a célom ennek a történetnek az elmesélésével, hanem honfitársaimat akartam megóvni a hasonló szituációktól.

Egyébként ajánlanám figyelmetekbe EszterM írását néhány bejegyzéssel lejjebb. Az se semmi, és jól tükrözi az osztrákok hozzánk való viszonyulását.

Üdv mindenkinek
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE