| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Hű, ugyanilyenem van ugyanebben a méretben.
Én is szeretem, szinte mindenhol jó, kivéve jégen! Ott küzdelem a sízés vele. Előzmény: (Peter Demeter 205959)
|
|||||||||
![]()
Hello!
Megnyugtattál :), én is pont ilyennel csúszok, amikor megjelent, akkor vettem, nem egy mai darab. Lehet vmit tenni a törés ellen? Mit választottál helyette? Előzmény: (Peter Demeter 205959)
|
|||||||||
![]()
Képet tehetnél fel a vágás metszetéről is, kíváncsi lennék miből épül fel, azt írják famagos ,,titán" erősítésű, azért akkor meglepő, ha törnek mint a ropi, hacsak az a famag nm balsafa, vagy fenyő!
Előzmény: (Peter Demeter 205959)
|
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Ahogy nézem merre szoktál sízni, megérdemelnél már egy normális lécet.
Előzmény: (Peter Demeter 205959)
|
|||||||||
![]()
Atomic Nomad Blackeye Ti
A kedvenc sílécem...volt! Nagyon szerettem, mert mindenhova jó volt. A kezelt pályákon az összetúrt friss havon a tavaszi nagy kása hóban. Használtam az előtte megjelent évjáratokat is. Kiszolgáltak! Ha netán valaki tervezi, hogy ezt a típust és évjáratot veszi meg használtan, akkor inkább tegyen le róla.Az elmúlt szezonban a közeli barati körben 4 darab tört el belőle. Mind a négy ugyanazon a helyen, ami a fotón látható.Ebből kettő az én talpam alatt. Sok jó emlék fűz minket össze, így legalább egy darabja velem marad a falamon. :-) https://sielok.hu/fotoalbum/21484/k...ep/1/ |
|||||||||
![]()
Sziklamászás síléccel....de inkább nem részletezem:)....De a másik léc tényleg jóóó! :)
|
|||||||||
![]()
Erről két kedvenc honfoglaló vezérem jut az eszembe: Huba, Szameg! Mit csináltál, Éva? Jó az az új léc :)
Előzmény: (mitro 184872)
|
|||||||||
![]()
Randán néz ki. :-/ Hogyan sikerült a dolog?
|
|||||||||
![]()
Elszállt és útban volt neki valami?
Előzmény: (mitro 184876)
|
|||||||||
![]()
Az egy jó kis léc!!! (volt)...még, hogy marcipán! ...Amilyen nagy ütést kapott, csoda, hogy nem tört el.(pedig a szemem sarkából darabokat láttam repülni)
Előzmény: (WéberF 184873)
|
|||||||||
![]()
Ez a zöld akármi csak nem marcipán? Egy kicsit megmelegítetted? WFeri
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Naaa, ez egy igazi kanyarsí! :-(
Előzmény: (maci-laci 183917)
|
|||||||||
![]()
Szántás? Vetés?
|
|||||||||
![]()
Igen a kilences a bűnös. Viszont a tied így képről nézve javítható. A kantni nem mozdult ki.
Előzmény: (Tikasza 183925)
|
|||||||||
![]()
Úgy látom ma Mölltalon "hullottak" a lécek. Íme a 9-s pálya műve.
|
|||||||||
![]()
Ahhh... most láttam csak a képet. Ez fájós.
Előzmény: (maci-laci 183923)
|
|||||||||
![]()
A pécsi csapatból Attiláé. Elkapott egy sziklát ami nem is látszott. Bőven elférne még hó a pályákon.
|
|||||||||
![]()
kié? melyik? rágurult egy söröshordó? ;-)
|
|||||||||
![]() |
|||||||||