Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Technikai aláöltöző

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
astrid
19 élménybeszámolót írt
19
15 éve tag
2009.01.20. 21:14
sziasztok!
én nemrég szereztem be egy Helly Hansen aláöltözőt. mégpedig azért mert a harisnyákat, egyebeket amit eddig hordtam nadrág alá nem éreztem elég komfortosnak. amit most vettem az a legalsó rétegként szolgál, lényege h érintkezzen a bőrrel, mivel onnan a nedvességet nagyon hatékonyan elvezeti a külsőbb rétegekbe, ami lehet még egy aláöltöző ha fázós vagy, vagy maga a sínadrág. ez a legalsóbb réteg mindenképp egy jól lélegző anyag kell legyen. szerintem nagyon praktikus. én nem vagyok kifejezetten fázós, inkább olyan középút, de úgy gondolom elég lesz nadrág alá.
javaslom, h elsősorban ilyet szerezz be, ha nem érzed elégnek, csak akkor vegyél még egy réteget ami kifejezetten melegít. de az h a testedből távozó nedvesség nem érintkezik a testeddel mert el van vezetve már önmagában melegebb, mintha olyan réteg van legalul ami magában tartja és ezzel tovább hűt téged.
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2009.01.20. 21:05
Szia Viri!Szerintem ez egyén függő,ki mennyire fázós.Magam részéről felül csak felsőt használok és sem alá sem felé nem veszek semmit és mínusz 10-15-g elég.Mondjuk a kabátom termó béléses.A naci alá nem veszek semmit de hangsúlyozom én nem vagyok fázós.
Viri
715 élménybeszámolót írt
715
20 éve tag
2009.01.20. 19:41
Tanácsot szeretnék kérni, a technikai aláöltöző használatához! Közvetlen érintkezzen a testtel, vagy kell alá valami? Mit célszerű még fölé venni, ha egyáltalán szükséges, vagy egy jó dzseki elég?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.