Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lopások

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Darth Marci
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2009.02.09. 11:57
Sajna úgy érzem, új topicot kell nyitni, hogy tanuljunk egymás szerencsétlenségéből...

Sziasztok!

Örülök, h. mindenki jól érezte magát! Nekünk sajna kicsit rosszabb lett az idei szezon. Első nap pakolásnál ellopták barátnőm sícuccát (léc+bot- két hótaposó). A léc bérelt volt, ráadásul már el volt adva, csak kikönyörögte, h. hagy hozza el. A társaság egyik tagja felajánlotta, h. segít cipelni, de ő csak az apartmanház bejáratáig vitte, a saját cuccukhoz. Mikor onnan elhordták a cuccost, ezt természetesen otthagyták... (Utólag is köszi!) Másnap rendőrség, keresés, eredménytelenül. A biztosító (CIB Bankos) nem fog fizetni, annak ellenére, h. indulás előtt b.nőm felhívta őket többször, h. kell-e más biztosítás, vagy ez fedezi a sícuccot és baleset esetén a lehozatalt. Mint kiderült, egyiket sem fizeti ki. (Nekik is köszi a félreinformálást!)

Szóval két tanács:
1 A saját cuccunkat csakis én fogom cipelni, ha megszakadok is, és mindig megszámolom, megvan-e minden (ezt ugyanis a szobabeosztás lebeszélése miatt nem tettük meg)

2 Csakis tiptop biztosítást fogok kötni, nem érdekel mennyi lesz, és mielőtt bármit aláírunk, elolvasok minden apróbetűs kiegészítést!

Kint 100 EUR-ért tudtunk bérelni lecet, itthon ki kell fizetnünk azt, amit elloptak, ráadásul egész héten rosszul éreztük magunkat. (Se bulikártya, semmi.) Az egyetlen támasz (mind anyagi és lelki) az utolsó napi gyűjtés volt, amikor bejártam mindhárom apartmanházat (a sielők 90%-a magyar volt), és elmondtam, mi történt. A srácok-lányok nagy része beadott 1-2 eurot (volt, aki ötöt, vagy épp a szerencsepénzéből!!!), így az anyagi kárunk kicsit enyhült. Ha olvassa ezt közülük valaki, mégegyszer megköszönöm a segítséget, nem hittem volna, hogy ennyire rendesek a sporttársak! Tényleg köszi!
Tegnap este sokadszorra átbeszéltük a történteket, és a borzalmas kezdet után a legtöbb ember jóakarata fog megmaradni emlékként a 2009-es chamroussi útról! Ezt is nektek köszönhetjük!

A baleseteseknek jobbulást kívánok, remélem a kedvük nem ment el a boardtól, és fontolóra veszik a védőcuccok beszerzését!

Még egy dolog: A Kijárat (angolul) Tours-t kerüljétek!!! a szervezők egyáltalán nem segítőkészek, az ingyenes magyar bulikért 10 eurot ki kell csengetni, és abból, amit beígértek, a fele sem volt meg! A snowboardoktatás pedig hallatlan.... (10 000 Ft-ért nem nézik, melyik láb megy előre, aztán persze, h. nem tudtak fordulni, stb, stb.)

Remélem tanulságos volt a sztori, mi elég sok tanulópénzt fizettünk érte, ti ne tegyétek!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.