Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Präbichl - Berglift Gasthaus

ÜZENETEK (17)Időben csökkenő Időben csökkenő
perge
32 élménybeszámolót írt
32
15 éve tag
2012.02.12. 22:23
Hi,
döbbentem olvasom a Gergliftes kritikákat. Szerintem teljesen normális, segítőkész fiúk üzemeltetik, akik a semmiből hozták létre, többször voltunk már ott (nyáron is), mindig barátságos és figyelmes volt a hangulat.
A szobák két évesek, tiszták, meleg van, nem tudom egy turistaszállástól mit lehet még elvárni....hiszen az ár is egy kedvező turistaszállás árán megy.
Barátokkal, szűk családdal nagyon ideális...nyilván szüleimet nem ide viszem...de az egy más tészta.
sw09fl
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
2012.02.12. 21:28
Sziasztok
En is tagja voltam a nevezetes sítúrának amiről Guli illetve tina73 beszámolt. Minden évben egy hetet rászánunk a téli sport örömeinek gyakorlására, a célpont általában Szlovákia és Ausztria. Az ausztriai szállásokat összehasonlítva ár/érték arányban teljes mértékben kielégítő volt, a szobák pont olyanok, tiszta rendes felújított mint a képen láthatóak. Minden szobához járt egy fürdőszoba ez általában a szobából nyílt, de volt olyan, amelyik nem. (de az is csak dedikálva egy szobáé volt). A WC és a zuhanyzó egy légterű volt, ez lehet zavaró, nekünk ez nem jelentett problémát. Wifi is szabadon díj mentes elérhető volt, de ezt nem reklámozzák az alacsony sebességű kapcsolat miatt. Nagy filmek letöltésére nem alkalmas , de e-mailek web oldalak olvasására tökéletes volt. Az étkezőt (étkeztetés után) mint közös helységet használhattuk, pl kártyázás társas stb.. A büfé is addig volt nyitva amíg ott voltunk, ki a sajátot ki a helyi sört itta. (Ez azért érdekes mert Ausztriában nem szokás a büfében hozott étel/ital fogyasztása. Ezt még a sípálya büféjében is elnézték nekünk, míg Gerlitzen-en NEM ). A srácok (személyzet) is segítőkészek voltak, minden személyes egyéb problémáinkat (persze normális hangnemben megbeszélve, ahogy illik ...) segítettek, megoldani. Sőt kérték, jelezzük mi az ami hiányzik, mert azt próbálják pótolni, hogy a következő csoportnak az ne legyen probléma.
A sítábor 205 euró volt, ez tartalmazott 5 napos bérletet 5 éj szállást reggeli/vacsorával. Nem tudom, hogy a sítábor költsége milyen arányban oszlott meg, de a bérletárból kalkulálható.
Viri
715 élménybeszámolót írt
715
20 éve tag
2012.02.01. 11:37
Nos! Miután admin helyretette a topik címét, a Hotel Bahnhof nem szenvedhet hitelrontást.

Viszont meg szeretném tudni a csoport valamely tagjától, hogy konkrétan mennyibe került az a turnus amelyikről szó van?
A Berglift honlapján kerestem, de sajnos nincs feltüntetve!
Viszont a szobák és a kiszolgáló helységek valóban jól néznek ki a képeken. Persze pillanatnyi zavar még egy 5csillagos szállodában is előfordulhat.
Pulmy
869 élménybeszámolót írt
869
13 éve tag
2012.01.31. 20:08
Okos hozzászólás,nagyon jő meglátások(

P.
Előzmény: (TZoli 132726)
TZoli
1157 élménybeszámolót írt
1157
20 éve tag
2012.01.31. 18:05
Hol itt a rágalmazás?
Szerintem se Ön, se Guli a Tina nevű hölgy egyetlenegy kifogását sem cáfolta. Sőt! Elismerik hogy a kifogásolt problémák megvoltak.
Lehetett volna ezeket a problémákat jobban kezelni? Esetleg elnézőbb lenni? Lehetséges, nem tudom. Nem vagyunk egyformák. Töröltem már én is fel fürdőszobát, nem okozott problémát, de nem is vágták eddig még oda nekem, hogy nem törik el a műkörmöm, ha megteszem.
De itt valami nagyon nem gömbölyű. Hogy lehet valakinek előző megjegyzése, ha eddig összesen 1 hozzászólása volt?
Vitorláshal
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
2012.01.31. 01:03
Kedves Gergő82. Ez szintén egy fórumot olvasó vendég véleménye volt, aki valamennyire ért a joghoz... A félreértések elkerülése végett szerettem volna ezt megosztani veled és helyesbíteni az előző megjegyzésemet.
A két levél elolvasása alapján leszűrtem a lényeget, szerintem a hölgy kissé túloz - kiemelem - szintén az én véleményem szerint. Az pedig, hogy egy másik szállásadó neve is felmerül, mert nem figyel oda, szerintem elég nagy felelőtlenség és minősíti az illetőt. Arról nem is beszélve, hogy amikor rászólnak, szintén nem oda illő hangot üt meg.
A fórum nem arra való, hogy az idegességünket itt vezessük le.
Mindenkinek további jó szezont és balesetmentes síelést kívánok. :)
Előzmény: (gergő82 132634)
gergő82
9 élménybeszámolót írt
9
14 éve tag
2012.01.30. 23:23
Nehéz dönteni a különböző vélemények között, de a vendég véleménynyilvánítás miatti perrel fenyegetése megkönnyíti a helyzetet.
Guli
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2012.01.29. 17:38
Okos enged, szamár szenved!!!!Nem érdemes a további pocskondiázásra időt szakítani...

A fórum olvasóinak az a lényeg, hogy megismerjék a szállás milyenségét és ne egy...
Mi egy 23 fős társasággal voltunk itt azaz a Berglift gasthaus-ban és 1 ember kivételével mindennel meg voltunk elégedve! A srácok, akik üzemeltetik a helyet, nagyon készségesek és mindenben a lakók kényelmét szolgálják, és úgy alakítják a kiszolgálást, hogy mindenkinek jó legyen.
Kényelmesek a szobák, szépen felújítottak a fürdők, finom a kaja. Minden megvan ahhoz, hogy egy kellemes hetet eltöltsön az ember akár családostól.
Előzmény: (tina73 132318)
tina73
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2012.01.28. 21:21
Igazad van! Keresem a módját!
Természetesen a javításnak!
Köszi a felszólítást, bár a kérésre lehet gyorsabban reagálok! :)

/ topikcím módosítva - admin /
Előzmény: (mitro 132317)
mitro
1153 élménybeszámolót írt
1153
16 éve tag
2012.01.28. 21:05
Kedves tina73!
Azért így összeboronálni két teljesen különálló szállás nevét....másban biztos alaposabb vagy :)

Gyk.: Hotel Bahnhof és Berglift Gasthaus szálláshelyekből lett Bahnhof GasthausE. (mindegy mi az, csak szidni lehessen?)

A topik címe megtévesztő információt tartalmaz, kérem javítani vagy TÖRÖLNI!
tina73
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2012.01.28. 20:44
Tisztelt Guli! (Doktor?)

Úgy veszem észre Te tudod ki vagyok (tévedsz). Nekem fogalmam sincs ki vagy, de nick neved alapján egy ízeltlábúra asszociálok. Ha Te is ott voltál,miért nem nézted meg a csőtöréses fürdőnket? Miért nem voltál kíváncsi, hogy mivel védtük a 9 éves gyereket a szigeteletlen, vizes faltól? Valószínűleg a másik oldalon laktál.
A reggeli túl unalmas volt és én fenn reggeliztem, nehogy megkívánd a téliszalámit, pannónia sajtot, gyulait, paprikát, paradicsomot.
Az evőeszközök többsége nem volt rendesen elmosogatva és semmi szükség aphta fertőzésre, aminek a kezelése és tünetei is igen fájdalmasak.
Te követtél? Honnan tudod mikor értem haza és mit hol szárítottam?
Senki nem számított csillagokra, csak tiszta, higénikus, élhető szállásra. Bár a rutinosak vittek hősugárzók, na nekik lehetett melegük, de kapanyeles havarunk nem szólt, hogy erre is szükség lehet, bár neki volt (gyerek nélkül is).
Ha további problémád adódik "Ratface" hívj fel nyugodtan!
A szállásunk, a mi szobánk SZ.R volt!
A pályák, viszont nagyon jók, mindenkinek ajánlani tudom a helyet, aki gyerekkel megy, csak keressen más szállást!
Előzmény: (csabor 132308)
csabor
3475 élménybeszámolót írt
3475
14 éve tag
2012.01.28. 19:01
Ez jó nagy katyvasz.
Elég zavaros az ügy, jó volna, ha mások is írnának, mert jó lenne tisztán látni.

Csabor aki a rendes viselkedést szereti
Guli
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2012.01.28. 14:39
Tisztelt Krisztina Doktornő (allias:tina73)!
Nagyon Örülünk hogy otthon van, de sokkal jobban örültünk volna, ha már tényleg kedd reggel hazamegy, egyedül, hogy a fia és párja legalább jól érezzék magukat és a mi pihenésünket se rontsa a jelenlétével!
Szerintem öntsünk tiszta vizet a pohárba, hogy mindenki aki olvassa a rágalmazását, inkább hisztizését, tudja meg, hogy tényleg milyen hely is a Berglift Gasthause, mint szállás és milyen segítőkész és kedves vendéglátók az üzemeltetők (Soma,Kristóf,Áron,Szandra és a főszakács).
Ahogy Ön is tette kezdjük napról napra a történetet:

01.22.
Az érkezés Dunaújvárosból, 16 órára volt tervezve, de útközben az egyik autó meghibásodott és lassította a haladást illetve gyors szervízelésre is szükség volt, ami időt vett el. Így a csapat 17.30 körül ért oda, amíg önök Pestről külön érkeztek. Arról nem tehet a vendéglátó, hogy nem volt annyi önállóságuk, hogy jelezzék, hogy el szeretnék foglalni a szállást. Vacsi: Senki nem ígérte meg, hogy pontban hatkor lesz, mivel minden este, amikor visszaértünka a pályárók, tájékoztattak bennünket, hogy mikor tudunk enni, mivel több csoportot kellett összeszervezni. Mivel mi voltunk a szálláson, ezért nekünk könnyebb volt alkalmazkodni. Ez még azoknak sem volt probléma, akik kicsi (1,5, 3, 6 éves) gyerekekkel voltak.
A szobákról képet nem kell feltölteni, mivel amik a honlapon szerepelnek teljes mértékben visszadják a valóságot... az ár-érték arányt figyelembe véve dicséretre méltóak a körülmények. (modernen felújított fürdőszobák, új laminált padló, szivacsos ágyak, új nyílászárók,stb..)

01.23
A gyerekért mindent, akkor lehet, hogy csendben kellett volna maradni és nem tönkretenni az állandó hisztikkel a szórakozását. A szállás melletti felvonó a rossz időjárási körülmények miatt nem működött, lavinaveszély is volt azon a pályaszakaszon. Amint az időjárás javult a síterep üzemeltetői, helikopteres bombázással, gondoskodtak a lavinaveszély megoldásáról, és másnap már ment a felvonó. A többi felvonóhoz kb 400 méter gyaloglás után (síléccel korcsolyázva el lehet jutni a pályáig,nem kell gyalogolni) megközelíthető a pálya. Hazafele megfelelő tudással, a szállás teraszági lehet csúszni. Egy kezdőnek, tényleg érdemesebb az első 1-2 nap hazasétálni, de a mi kis kezdő síelőnk, -aki 6 éves- 4 nap sítanulás után, felnőtteket megszégyenítően el tudott csúszni a szállásig. Délután amikor hazaértünk valóban nem volt melegvíz, se fűtés, mivel ezen a napon gond volt a kazánnal, de ezt orvosolták is és kb 18 órára már volt melegvíz és fűtés is. A radiátorok száma, ahogy elvileg mindenki otthonában a szobák méretétől függenek, tehát az 1 radiátor megfelelő meleget adott, sőt néha túl meleg is volt éjszaka. A ruhákat mindenki meg tudta szárítani, csak önnek jelentett ez problémát, biztos azért mert a Hüttében nagyon átázott a síruhája. Arról, hogy az üzemeltetővel, mit beszélt, nem tudhatok, de a meglátásom szerint nem ez volt a hozzáállásuk a dolgokhoz (vagy csak mindenki azt kapta amit megérdemelt). A vacsoráról és reggeliről, ahogy hallottam inkább a hisztije és lustasága miatt maradt le, de volt eset, amikor a szobatársaink elaludtak, és megkértük, a pincér srácot, hogy rakja el az adagjukat, és késöbb le is mentek megenni, ezt ön is megtehette volna. A fürdőben nálunk is volt víz ami kifolyt a zuhanykabinból, de a barátnőm műkörne sem törött le, hogy miután megkerestük a felmosút, feltörölje a padlót. A szobába nem jöttek takarítani, mivel, ha bemennek akkor az lett volna a baj.

01.24
A ruhákért, lehet, hogy le kellett volna menni és elkérni, de mivel arra sem volt hajlandó, hogy megtisztelje a társaságot azzal, hogy lejöjjön reggelizni,akkor megérdemli, hogy utolsóként legyen kezelve a problémája. Lehet, hogy nem hátsó szándékkal kellett volna elöbb hazaindulni a pályáról, ja bocsánat a Hüttéből, hanem emberi módon megbeszélni a társakkal a fogasok elfoglalásának problémáját. A vacsora időpontjának részleteit már taglaltuk.

01.26
Ezek a részletek már említésre sem méltóak.
Szerintem a további, hozzászólásokból és az enyémből is kiderül, hogy nem a szállással volt probléma, hanem csak Önnel. Számunkra ez a magatartás elviselhetetlen, szánalmas és társasági emberhez méltatlan volt.
Mivel ez a fórumbejegyzés nem a Berglift szálláshoz tartozik, hanem a Banhof-hoz ezért,további megjegyzést nem érdemes hozzáfűzni, csak annyit, hogy hitelrontásért amit az utolsó sorokban tett, további lépéseket is tehetne az üzemeltető!

Szeretném megköszönni Kristófnak, Somának, Áronnak, Szandrának és a szakácsnak a kiszolgálást és a kellemes időtöltést amit ezen a szép helyen és környezetben eltölthettünk!
Ezt a helyet a Berglift Gasthause-t csak ajánlani tudjuk!!!
tina73
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2012.01.28. 10:53
Bocsi! Igazad van!! A Berglift-ről van szó!
VÉGRE ITTHON!!
Jövőre Hochkönig!
Előzmény: (tina73 131809)
Viri
715 élménybeszámolót írt
715
20 éve tag
2012.01.26. 12:12
Azért azt tisztázd, hogy a topik címében szereplő Hotel Banhofról vagy az általad említett Berglift Gasthausról van.e szó.

Már csak azért, mert a Hotel Banhofról eddig csak jókat olvastam, hallottam. S akkor a Berglift Gasthaus minősítése nem igazán ebbe a topikba tartozik!

Segítségül két link!

http://www.praebichl.hu/index2.php

http://praebichl.eu/galeria_nyar.htm
Előzmény: (tina73 131809)
tina73
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2012.01.24. 19:52
Berglift Gasthause!

2012.01.22.
Érkezés du. 4 órára, mivel ekkkor lehetett volna átvenni a szobát, mivel ez fél 6-ra csúszott már szánkózásra se volt idő. A vacsora 18:00-ról 19:30 eltolva 1 idegen csoport miatt. A szobáról, majd otthon töltök fel képeket. Katasztrófa!!! Az a szerencsénk hogy 3 vagyunk egy 5 ágyas szobában, így van hely a bőröndnek, mivel a szoba nem tartalmaz szekrényt!

2012.01.23.
Nem adjuk fel! Boardozni jöttünk, ráadásul gyerekkel, érte mindent. A pályaszállás melletti felvonót még nem láttuk működni. 1-2 km séta a felvonóig. A pályák nagyon jók. Du. négyre értünk visszae melegvíz, se fűtés. A szobában 1 radiátor és 1 a fürdőben. 3 vizes nadrág, 3 vizes kabát és kesztyű. A sajnos szóvátettem a tulajoknál és üzemeltetőnél meglátásaimat és megoldást kértem a problémára. Másnap mentünk volna haza, annyira nem voltunk megelégedve. Kompenzálást szerettem volna kapni, mire az egyik tulaj közölte (a "Tájékozott"), hogy nem fizettem előlegett és most azonnal kib... az éjszakába, majd felvilágosítottam, hogy az egész időszak ki van fizetve, majd hátatfordított és otthagyott. A megoldas az lett, hogy az üzemeltető elvitte a ruháinkat és kifejtette, hogy 5,000,00 Eurót nem fektet abba, hogy csúcsidőben mindenkinek legyen melegvíz és fűtés. Vacsoráról sajnos lemaradtam, mert lett melegvíz (langyos). Sajnos ez a vízmennyiség valahogy mind a fürdőbe került a zuhanytálca alól. Most ott tartunk, hogy gumicsizmában közlekedünk a fürdőben, mert még nem sikerült megoldani a problémát, de egy takarítót se küldtek, hogy felszedje a vizet. Végre melegben aludtunk, mert nem rétegesen száradtak a ruhák a fűtőtesten.

2012.01.24.
3 adagban érkeztek meg a ruháink, így már rég mentek a felvonók, mire el tudtunk indulni. Háromra haza is értünk, hogy forróvízben át tudjunk melegedni és ma mi foglalhassuk el a folyosón lévő radiátort és a felette lévő fogast. Vacsora 6-kor, addig pihenés. 6-ra lemegyünk, majd közlik, hogy csoport van és jöjjünk vissza 7-re. 7-kor lejöttünk, de már nem engedtem magunkat elhajtani. A levest megkaptuk, a főétel még sehol. Holnap vajon mi lesz?

2012.01.26.
Egész nap szakadt a hó. Végre megígérték, hogy rendbeteszik a fürdőt. Du. 2 körül hazaértem, mert néha a hóból is elég. :) A fürdőben továbbra is evezünk, viszont volt melegvíz, de fűtés nem. Ennyit a szárításról! A net nem minden szobában elérhető, így lementem a közös helységbe netezni. A legújabb, hogy a másik tulaj, hívjuk "Pacsirtának", ha elmegy mellettem dalra fakad és rázendít régi, lassan elfelejtett nótánkra a ...hej Te bunkunkócska, de drága..., persze csak akkor, ha a párom nincs jelen. :)) Korából ítélve ismernie se kellene, de ezen téren igen tájékozott.
Vacsoránál kiderült, hogy nem is fogják megjavítani a zuhanyt. Aki csak teheti kerülje a szállást!
tina73
5 élménybeszámolót írt
5
12 éve tag
2012.01.24. 18:39
Aki tudja a szállást kerülje messziről. A pályák nagyon jók. Sajna még itt vagyunk, de ha hazaértem pontosan leírom mit jelent az első mondat. Aki még nem fizetett foglalót SOS keressen másik szállást! A szállás neve Berglift Gasthause!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.