Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
No igen, Én úgy fogalmaztam, hogy igen toleráns a termék :D
Előzmény: (csabor 170515)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Én is nagyon szeretem. Olyan izmosnak látszom benne. (bár az enyém már kicsit viseltes)
Előzmény: (Stani 170485)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom, én nekem az egyik kedvenc aláöltözöm, minden körülmények közt bevált; -15 ben szakadó hóesésben, metsző szélben vagy éppen plusz 10 fokban tavaszias napsütésben :)
Előzmény: (admin ági 170452)
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Utószezoni végkiárusításunk keretein belül aki eddig nem nyert, most igazán kedvező, akciós áron rendelheti meg a Síelők.hu emblémás technikai aláöltözőt! 6.900 Ft helyett most csak 5.000 Ft-ért lehet a tiéd!
Az akció a készlet erejéig érvényes! SIESS! Az első 20 megrendelőt ráadás 2014-es falinaptárral is megajándékozzuk! https://sielok.hu/rovat/akciok/cikk.../alaoltozo-akcio/ Személyesen is megvásárolható irodánkban (Stadion metrómegállónál), telefonos időpont egyeztetéssel 09.00-18.00 óra között. Telefonszámunk: 788-9938 |
![]()
Íme az újabb nyerési lehetőség:
https://sielok.hu/rovat/jatekok/cik...k/kerdoiv/ |
![]()
Annyi jót hallottam, olvastam már róla, sőt láttam is már valakin(!), talán én is nyerek már egyet!
Újabb nyerési lehetőségek kiírását nagyon várom! WFeri Előzmény: (WAndrea | sielok.hu 138614)
|
![]()
Megtörtént a teszt, mégpedig a PálinkaSkiTours és a Talponsielők rendezvényén Zauchensee és Obertauern pályáin az elmúlt héten. Nagyon jól éreztem magam benne a meleg(ebb) csütörtökön és a hideg(ebb) szombaton is... és még jól is áll :D
|
![]()
Igen, a cseh Husky Outdoor cég terméke, ld.:
női: http://www.huskyeu.eu/thermo-t-shir...t-eb-long-sleeve-zip-l-mint-d1555.html férfi: http://www.huskyeu.eu/thermo-t-shir...t-db-long-sleeve-m-light-blue-d1545.html Mi is hordjuk, szeretjük:) Hamarosan újra lehet majd aláöltözőt nyerni. Figyeljétek honlapunkat tavasszal és nyáron is! |
![]()
Megkaptam én is. Köszönöm! Egyelőre csak szobai körülények között tudtam "tesztelni".
Minerel: a dobozát kidobtam, de ha jól emlékszem csehek csinálják. Szerintem konkrétan ez: http://mallory.shop.hu/husky-husky-...drybase-long-sleeve-férfi-aláöltözet-p-459.ht... |
![]()
Ezt a síhus aláöltözőt egyébként ki gyártja?
|
![]()
Üdv a nyerteseknek!
Én is kaptam egyet, a héten kipróbáltam Chopokon. Jó cucc. Remélem, lesz még ilyen akció, hogy mások is használhassák. A méret miatt én is féltem kicsit, de teljesen jó. Köszönöm, a következő szezonban újra kipróbálom. :-) |
![]()
Kösz Andi :) Egyébként belefértem és jónak tűnik a cucc!
Előzmény: (s.andi 138251)
|
![]()
Fecó! Sok mozgás,séta Húsvét után!
|
![]()
Akkor jó :) Szilvi telefonált, hogy az enyém is megérkezett és kicsit aggódom a méret miatt... Mi lesz Húsvét után? :D
Előzmény: (maci-laci 138235)
|
![]()
Macihoz hasonlóan én is sokat hordtam a szezonban, működik nekem is.
A kitöltési tényezővel nekem is van problémám, csak ellenkező előjellel. A karoknál úgy érzem hiányzik a kitöltőanyag (nem a ruha hibája) , ezen dolgoznom kell majd... :-) Előzmény: (klaci 138231)
|
![]()
Egész szezonban használtam és teljesen jónak tartom. A méret miatt ne aggódj mert enged rendesen, akin láttam mindenkire rásimult. Mosások után sem nyúlott ki.
Előzmény: (klaci 138231)
|
![]()
Ma meghozta a postás a kiemelt beszámolók Top30 kapcsán nyert sihu-s aláöltözőmet.
Bár az elérhető legnagyobbat (XXL) kértem és kaptam, elég passzentos, nem árt majd kicsit karcsúsodnom... :-) Amúgy nagyon tetszik, jó az anyaga, és a színe is. A többi nyertesnek gratulálok, aki pedig nem nyert, de szeretne vásárolni, annak merem ajánlani. |