| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Szia!
Én általában hétköznapokon tudok menni síelni,Steiermark Joker szezonbérletem van,azokra helyekre megyek!Valamit esetleg majd tudunk szervezni!+36209165-021 Üdv:Csabi Előzmény: (gabord18 184162)
|
|||||||||
![]()
Szia!
Én is szoktam Sopronból indulni. Turracher Höhe nincs egy kicsit messze? Én Semmering, Stulek, Mőnich-ig megyek el. Max Annaberg. Tudsz mondani még a körzetben jó helyet? DG Előzmény: (nemeth _csaba 182749)
|
|||||||||
![]()
Szia Tomi!
Írtam emailt:) Üdv: Pepe |
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Szia Pepe!
Mi általában egész szezonban szervezünk akár egy napos, akár hosszú hétvégés csúszásokat. Ketten-hárman szinte állandó résztvevők vagyunk de örömmel vesszük ha csatlakoznak - annál jobb a hangulat. A közeli célterepek általában Lackenhof és Hochkar. Ha gondolod és van kedved akkor tudsz csatlakozni. A privát email: simek@ivanicsfehervar.hu Üdv. Tomi Előzmény: (Pepe88 183301)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék Ausztriába pár napos csúszásra. November - decemberber hónapokban. Pepe |
|||||||||
![]()
Május 18-19.én síelés Kaprunban,ha valakit érdekelne akkor hívjon!!
+36209165-021 |
|||||||||
![]()
köszi,mi is így voltunk vele!novemberben folyt.köv.:))
|
|||||||||
![]()
Hát ez van,maximum viszek szánkót!A héten már megvolt a kilométer,ráadásul kedden nagyon jó társaságban sikerült síelnünk!!!!
Előzmény: (Petkovics 182909)
|
|||||||||
![]()
szia Csaba!sajnálom,hogy nem találtál senkit!annyira durván esik a hó,hogy ebből holnap parádé lesz.bár nem gs lécnek való nap ígérkezik:)))
Előzmény: (nemeth _csaba 182907)
|
|||||||||
![]()
Sajnos, egyedül lehet hogy nem megyek!!
Előzmény: (Atomic973 182906)
|
|||||||||
![]()
Szakad a hó 1000-el!
Szinte egész nap esett, holnap tuti lesz a Mitterstein! Előzmény: (nemeth _csaba 182903)
|
|||||||||
![]()
Holnap Dachstein gleccseren síelés??
|
|||||||||
![]()
Holnap kiugranék a Dachstein-gleccserre egy kicsit síelni,ha valaki szeretne jönni hívjon nyugodtan!!
20/9165-021 |
|||||||||
![]()
Április 13-án egynapos síelés Turracher Höhén, ha valakit esetleg még érdekelne!!Soproni indulással!!20/9165-021
|
|||||||||
![]()
Április 8-án szerdán egynapos síelést tervezek soproni indulással,ha van valakinek kedve jönni akkor jelentkezzen!!
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Még mindig terveztek egy napra menni ? mert akkor szívesen csatlakoznék:) Üdv: Pepe |
|||||||||
![]()
Jövő héten 1 napos síeléshez társat keresek!
|
|||||||||
![]()
Hétköznapokon mennék síelni,ha valaki szeretne csatlakozni az jelentkezzen!
|
|||||||||
![]()
Szia!
Köszönöm, a hétfő, kedd szuper lenne. 06304192246 üdv blahatamás Előzmény: (nemeth _csaba 151874)
|
|||||||||
![]()
Hali!
Én ma is voltam,de erröl már lekéstél!Még megyek a héten,de már tele az autó!Valoszinű,hogy jövő hétfö és kedd az nekem oké!!Privátba küld el a számod és majd beszélünk!!! Üdv:Csabi |
|||||||||