Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

CSALÓ !!! osztraksiutak.com Gáspár Ilona Mária

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2013.02.08. 10:25
Azért látni kell, hogy a netes vásárlásnak vannak kockázatai. Pl. ezen a http://osztraksiutak.com/ oldalon nincs is cím megadva (fizikai, tényleges irodát jelölő). Van egy email, MOBIL szám + a weblap címe.

Ez a Mária kicsit "lúzer" csaló, ha tényleg a saját nevén futtatta a boltot. Mindezt csinálhatta volna úgy is, hogy hamis személyivel nyit egy bankszámlát valahol, és oda utaltatja a pénzt, majd szépen leszedegeti bankkártyával. A mobil is mehetett volna erre a hamis személyire (Bár az úgy egyértelműen bűncselekmény.) Így meg lehet lehet mondani, hogy pl. csődbe ment közben és legjobb akarata ellenére sem tudja biztosítani a megvásárolt szolgáltatást/visszaadni a pénzt (lásd. Sopron Saphir Aqua hotel volt üzemeltetője által kupon akármin árusított olcsó wellness csomagok). Ha ez bejön neki, akkor jöhet a polgári peres út ...

Internetes vásárlásnál érdemes különösen körültekintőnek lenni, csak jó referenciákkal rendelkező helyről vásárolni, tárgy esetén ha lehet pl. személyes vagy postai utánvétellel. Ilyen utazásnál meg legyen "fizikailag" valós iroda/személy is a bolt mögött (vagy irtó sok jó referencia).

Nejem vett egy hordozható vinyót karácsonyra neten. Én keresgéltem. Meglepve láttam, hogy van olyan francia netes áruház magyar oldallal, aminek NINCS magyar irodája, EMELTDÍJAS telefonon tudsz reklamálni vagy mailben ... (Jó áraik voltak, de inkább a kicsit drágább biztos megoldást választottuk.)
fahrer
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
2013.01.08. 17:28
Pl: Drágám, ez nem az aminek látszik, meg tudom magyarázni?
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2013.01.03. 10:12
Megöbbenve olvastuk a történetet, de "hallgassék meg a másik fél is" alapon azonnal írtunk a osztraksiutak@gmail.com email címre és várjuk a honlap tulajdonos állásfoglalását.

A honlapot eddig nem ismertük, most nézegetjük. Mindenesetre az minket is megdöbbentett, hogy a honlap tulajdonosa vagy tulajdonosai mindenféle egyeztetés nélkül másolják tartalmainkat (ami = a szerzői jog megsértésével)

Pl. Stani cikke szó szerint:
http://osztraksiutak.com/legyel-sioktato-ausztriaban/
az eredeti itt:
https://sielok.hu/rovat/munka/cikk/munkavallalas-sioktatokent-ausztriaban/
Előzmény: (Salka.ro 148949)
csabeszka
285 élménybeszámolót írt
285
14 éve tag
2013.01.03. 09:36
Undorító! (fő a bizalmatlanság?!)
Salka.ro
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
2013.01.03. 09:01
CSALÓ !!! https://www.osztraksiutak.com Gáspár Ilona Mária

Gáspár Ilona Mária CSALÓ!!!
Osztráksíutak.com

2012 Augusztus végéig 37 ember, 10 család, kifizett előre közel 3 millió forintot, átutalással, minden család GÁSPÁR ILONA MÁRIA számára, AUSTRIA KITZBÜHEL (Berghotel Holzer) december 27-től január 2-ig.

December 26-án indulás előtti este, Gáspár Ilona Mária küldött egy e-mailt, melyben közölte, számára az útat lemondták és nem tudja elszállásolni a megadott helyen a 10 családot. A családok összeülltek és 26-án éjfél körül találtak egy szállást 37 ember részére, teljesen máshol és sokkal drágábban. Közben felvették a kapcsolatot a Berghotel Holzer Kitzbühelel és a hotel közölte, hogy GÁSPÁR ILONA MÁRIA részéről nem 37 ember számára volt hely foglalva, hanem csak 6 személy számára, de mivel az összeg december 1-ig nem érkezett meg, emiatt kiadták másoknak a szobát.

GÁSPÁR ILONA MÁRIA ugyan a telefont nem veszi föl a 10 család részéről akik folyamatosan hívják, de folyamatos e-maileket küld, melyben közli, hogy rajta kivülálló személy miatt történt és visszautalja a pénzt, melynek időpontját az e-mailekben folyamatosan tologatja.

GÁSPÁR ILONA MÁRIA ellen, a 10 család képviselője, december 27-én feljelentést tett a Mátészalkai Rendőrségen, ahol kiderült, hogy büntett előéletű, tehát nem ez volt az első eset, hogy megkárosít embereket.

KÉREK MINDENKIT VIGYÁZZANAK!!! – OSZTRÁKSÍUTAK.COM CSALÓ!!!!!!!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.