Lengyelország
Male Ciche - Zakopane
síterep infó oldal
ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bolka77
4 élménybeszámolót írt
4
4 éve tag
4 éve
Ma a Male Chichén voltunk. Nagy falat volt kezdőként de élveztük . A nagy pályát használtuk. Nem kellett várni, folyamatos volt a mozgás a gyors beülős felvonó miatt. Sok diák volt. Széles a pálya és hosszú. 10-től 16.00 ig voltunk ott. Délutánra buckás és több helyen feljegesedett de kezdőként még igy is élvezhető volt. Csak elfáradtunk.
Meska
149 élménybeszámolót írt
149
14 éve tag
6 éve
Kis kedvencem ebben az évben is meglátogattuk. Volt szikrázó napsütés és volt hóviharban ringatózó felvonózásban is részünk:) Amikor megérkezünk, itt melegítünk be, de egyikünk az egyéni oktatást is igénybe vette. Nem voltak sokan, a pálya jól kezelt, felül volt egy-két jégfolt. Itt is pár órás jegyet vettünk, elegendőnek is bizonyult. Ja igen! Bialka és Male között valahol olyan pizzát ettünk, hogy még életemben nem találkoztam ilyen finommal:)
IMG-20170110-153526.jpg
Ildi0325
13 élménybeszámolót írt
13
10 éve tag
6 éve
Tegnap kipróbáltuk ezt a sípályát. Remekül vasalt pálya, -10 C fok, de gyönyörű napsütés. Fél tizenegyig sorban állás nélkül síeltünk, utána a rövidebb pályára átmentünk. Ott nem volt sor akkor sem.
IMG-3807.JPG
IMG-3825.JPG
IMG-3833.JPG
h i r d e t é s
Meska
149 élménybeszámolót írt
149
14 éve tag
7 éve
Ma ezt a Zakopane környéki síterepet látogattuk meg és nem csalódtunk. Bár sokan voltak, folyamatosan lehetett haladni a liftnél. Az idő remek volt: 8 fok, napsütés. Igaz, hogy itt is műhó, de nagyon jókat lehetett csúszni. A pálya felétől fel lehet menni egy másik beülőssel, de jobb volt a lentihez lecsúszni, mert azért mégiscsak jóval hosszabb így. Mi egy 5 órás jegyet vettünk, de bőven elég volt. A kilátás valóban csodálatos.
hevesi01
9 élménybeszámolót írt
9
10 éve tag
9 éve
Egy pár sor Malé Cichéről....

A környezet gyönyörű,igazi kis lengyel ékszerdoboz. A térképen húzóliftnek jelölt jobboldali lift is beülős.
Baráti síbérletáron lehet síelni reggel 9-től 21-ig.
Eközben a pályát nem kezelik...
Eszméletlen nagy a tömeg,a nagy liftnél napközben nem ritka a negyedórás sorbanállás sem...
Ugyanez a tömeg természetesen a pályán is megjelenik,rengeteg a kezdő,legalábbis jan.15-től febr.15-ig, Lengyelországban ebben az időintervallumban adják ki az iskolákban a síszünetet állítólag.
Ennyi röviden.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.