Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ajánlott francia szállások

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
morfologus
141 élménybeszámolót írt
141
11 éve tag
2015.11.15. 14:48
Szia,

Köszönöm a válaszodat. Ugyan már lefoglaltuk, de a jövőben mindenképpen hasznát fogjuk venni a tippeknek. Végül Valmeinerben az Angeliers szállásra esett a választásunk. Hazaérve én is írok pár szót róla, hátha segít másoknak.
Előzmény: (monguz20 184075)
monguz20
5 élménybeszámolót írt
5
11 éve tag
2015.11.15. 10:16
Szia!

Sajnos csa most láttam meg a hőzzászólásodat és most már kicsit nehéz. Én most már évek óta szervezem a csapatunknak(8-12 fő) az aktuális éves síutakat és elég sok szállást végig néztem, és sajnos az a tapasztalatom, hogy az ár/érték arányban jó szállások hamar el is fogynak ugyhogy ha valakinek fontos a szállás minősége (nekünk pl az) arra korán ré kell menni, legkésőbb szeptember közepéig, végéig.

Az ár azért természetesen nagyban függ, hogy mikor szeretnétek menni, de amiket én ajánlani tudok azok a következők.

- Les chalet de Rennes****, Vars, 4P8-as apartman: Tavaly voltunk itt, elég modern, francia viszonylatban tágas apartman, 2 rendes hálóval, egy emeletes ágyas hálóval (ahol szintén van külön szekrény) két fürdő es a nappali kihúzható ággyal. Mi összesen 11-en voltunk egy 8 és egy 6 fősben, de az alváson kívüli időt mindannyian a 8 fős nappalijában töltöttük és elfértünk.
- Les Chalets Du Verdon****: Val D'Allos, 4p8 apartman: Ide idén megyünk, ugyhogy személyes tapasztalatom még nincs, de 3 zárt hálót ígér 80nm-en ami elég jónak tűnik, és a Pra Loupos topikban is jókat olvastam róla.

Amit én még néztem, hogy bíztató az a Grand Panorama 2***, Valloireban, és persze ami kisebb terep de nekem személyes kedvencem, az Isolán a Chalet de la Diva házak.

Remélem tutdtam segíteni,

Üdv,
morfologus
141 élménybeszámolót írt
141
11 éve tag
2015.09.15. 15:55
Mivel a franciaországi síélményt legtöbbször a lepukkant, szűkös apartman próbálja meg elrontani, ezért itt összeszedhetnénk azokat, amiket saját tapasztalat alapján ajánlanánk másoknak.

Egyből egy kérdéssel nyitnék:
150km körüli, vagy nagyobb pályarendszeren keresünk olyan szállást, aminek a 8 fős apartmanjában heten elférünk a bőröndöktől, és két darab, rendes hálószobával rendelkezik. Lehetőleg utazással, síbérlettel 100E Ft alatt .
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.