| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Hello István!
26 éves profi snowboardos srác személyében csatlakoznék a feb. 6-i csúszáshoz ha van még hely. Kérlek csörgessen meg az alábbi telefonszámon és visszahívlak a részletek megbeszélése miatt. 0630/983-2605 Üdv.: Dani Előzmény: (Steve33 187189)
|
|||||||||
![]()
Szia István!
Engem határozottan érdekel ez a szombati dolog. Korai felkelés nem számít. A 3 terep közül nekem Hochkar a legszimpatikusabb, de a másik 2 is jó. Hogy tudnánk megbeszélni a dolgot? A számom 20/3493104. Üdv: Berci Előzmény: (Steve33 187189)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok
Február 6.-án szombaton mennénk ausztriába 1 napos sielésre, hajnali bp. környéki indulással. Hochkar, Lackenhof vagy Gemeindealpe a lehetséges célpontok. Mindhárom terepre 30-40cm friss havat várnak a napokban, szombatra pedig szikrázó napsütést. Utiköltség megosztás arányosan. Akinek van kedved jönni, írjon. Üdv, István |
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Üdvözlök mindenkit! Február 20-án Szombaton busszal megyünk Chopokra. Budapestről indulunk ( Az is jelentkezhet aki útba esik). Maradtak még szabad helyek, ha érdekel jelentkezz.
|
|||||||||
![]()
Helyesbítés: ketten tudnánk vasárnap csatlakozni (még akár hétfőn is)
Előzmény: (Chilllag 186033)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Én vasárnap csatlakoznék, ha indulna menet valahová! |
|||||||||
![]()
Sziasztok! szombaton újra megyünk Stuhleckbe 1 napra.
Írj üzenetet ha szívesen csatlakoznál! |
|||||||||
![]()
Sziasztok. Hely van, nekem szombat is, vasárnap is jó. Vagy akár mindkettő is, ha visz valaki egyiken. Miskolc eléggé kiesik a szlovák útvonalból.
|
|||||||||
![]()
Sziasztok,
Hétvégi síeléshez (akár pénteken is) szívesen csatlakoznék én is, ..illetve kocsi van, sípartner(ek) kerestetik. Ugyan Szlovákiában már nagyon régen síeltem, de ezen nem múlhat, akár az is lehet az úti cél. Üdv mindenkinek, caroly |
|||||||||
![]()
Szia, neked hétköznap is jó? Semmering/Stuchleck?
Előzmény: (judcza 185710)
|
|||||||||
![]()
Én is
|
|||||||||
![]()
üdv!sziasztok!
1-2-párnapos síutakhoz szívesen társulnék, vagy útitársakat keresek! :) (autó adott, ha úgy lenne..) judcza |
|||||||||
![]()
Szia Tibb, van még helyed? melyik nap? :) üdv, judcza
Előzmény: (Tibb 185645)
|
|||||||||
![]()
Érdekelne !
Előzmény: (Tibb 185645)
|
|||||||||
![]()
Január 10.-én vasárnap kihez lehetne egynapos sítúrára csatlakozni?
Minden infónak örülnék! Köszönöm, Anna |
|||||||||
![]()
Szia!
Január 10.-én tudnék csatlakozni egy túrára. Miskolcon lakom, ha szükséges, tudnék valamerre mozdulni. Várom válaszodat, Anna Előzmény: (Tibb 185645)
|
|||||||||
![]()
Hétvégén ha az idő engedi, szlovákokhoz kimennék egy elérhető pályára. Aki egy jót, nem túl drágán akar síelni, jelezzen, helyem van, vagy ha valaikénél üres hely van, beszállnék. Esélyes jelenlegi állás szerint Selmecbánya, Tále, Myto. Ha addig nyit teljes hosszban esetleg Wysna Boca, vagy Donovaly nova hola, stb
|
|||||||||
![]()
Szia! Gyere beférsz :-)
Előzmény: (Burnie 185617)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok,
ha van még hely mennék veletek. Honnan indultok és mikor? Köszi Barna Előzmény: (SkiAdam 185413)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok! Szívesen csatlakoznánk (1 vagy 2 fő) 1 napos vasárnapi sítúrára Miskolcról Szlovákia síterepeire. Várjuk ötleteiteket!
Anna. Előzmény: (szepvoltszabika 185251)
|
|||||||||