Menü ≡

Tenisz után sí

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 2, rendezés:
Üzenetek Üzenet íráshoz regisztrálj
Üzenet szövege
Feladó:  TZoliFérfiKezdő síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2017.10.09. 09:47
(Üzenetazonosító: 196045)
TZoli Hozzászólások: 957
Regisztrált: 2004.01.22.
37 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Nem nagyon értem mire irányul a kérdés. Profilod szerint gyakorlott, haladó síelő vagy. Szerintem erre a kérdésre Te magad tudod a legjobb választ, hiszen Te ismered magad a legjobban.
Azért elmondom mit gondolok erről, hátha segít. Szerintem attól függ, miben nyomod? Ma már a piskóta lécek világában minden egyszerűbb, minden könnyebb. Megfelelő léccel ha kifogsz egy jó időt egy jól kezelt pályával, nem akarsz km csúcsokat döntögetni, csak egyszerű élménysíelés, jól érezni magad, semmi különösebb átállás nem szükségeltetik.
Ha ráadásul még több az ülőszékezés, zenés kabinos utazgatás és mellőzve a vonós felvonó, akkor egy hétköznapi átlagos ember a pénteki íróasztala mellől felállva sem fog izomlázra panaszkodni.
Persze más a kezdő és más az extrémebbek viszonylatában a megközelítés. Itt azért kifizetődő a várható terhelésnek megfelelő előkészület. De ez egy másik téma. Üdv
Előzmény: (arvays 196035)
Feladó:  arvaysFérfiHaladó síelő
Dátum: 2017.10.08. 12:49
(Üzenetazonosító: 196035)
arvays Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2017.10.08.
BEMUTATKOZÁS

Télen a szokottnál jóval kevesebbet fogok teniszezni, lehet, hogy a heti 1 játék sem jön össze. Néhányszor azonban szeretnénk elmenni pár napos családi síelésre. Kell-e valami speciális felkészülés, edzés az "átállás" idejére?

laponként: összesen 2, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »