| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Persze, már írom is a privátot!
Előzmény: (HM76 203404)
|
|||||||||
![]()
Kedves Lackó, a márciusi túráról lenne infó?
Előzmény: (Lackó 203287)
|
|||||||||
![]()
Kösz,végül is 12-én Donovaly lett.Remélem a hágón való átkelés nem lesz problémás .A sízés jónak igérkezik.
Előzmény: (sanyics55 203288)
|
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Az Ausztriait majd megnézném.
Előzmény: (Lackó 203287)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Január 14, vagy 15-én érdekel-e valakit egy mátraszentistváni csúszkálás? Elég jó hó ígérkezik akkorra és talán aznap nem esik semmi. Indulás Budapestről 8h körül (M3 kivezető) érkezés 18h körül. Van a kocsimban még 2 hely. T: 30/9547156 Üdv. Sanyi |
|||||||||
![]()
Kedves Aurélia!
A mi január 19-i Olaszországi síelésünkre még van pár hely, ha az tetszene. A társaság vegyes, egyik fele éppen szenior. https://sielok.hu/forum/viewtopic.p...hp?t=18721 Ha ez nem jó időpont, akkor megyünk még kicsit később Ausztriába is, és március elején újra Olaszországba. Írtam egy privátot is. Lackó Előzmény: (Aurélia 203219)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok, javasolnám megtekinteni ugyanitt az "osztrák bulisí" topicomat, esetleg érdekes lehet. Hely még van.
|
|||||||||
![]()
Kedves Aurélia!
A párommal mi is hasonló útitárs problémákkal küzdünk. Nagyjából egy korosztályba tartozunk. Síelési szokásaink: Januárban, februárban 1-1 napos utakra megyünk. Március 15.-hez kapcsolódóan tervezünk 4-5-6 napos síelést, 500 km-es körzeten belül. Javaslom, hogy tartsunk kapcsolatot. Előzmény: (Aurélia 203219)
|
|||||||||
![]()
Kedves Aurélia!
Hasonló problémáink vannak: elfogy mellőlünk a csapatunk... Lenne ajánlatom a márciusi nemzeti ünnep hosszú hétvégéjére, amennyiben érdekel, hívj! 30/2238085 |
|||||||||
![]()
2-3-4 napos sízésre,viszonylag közeli terepekre szívesen csatlakoznék senior sízőkhöz.
|
|||||||||