| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
Egy másik csapattal sikerült egyeztetni, oda tettem a voksomat, így itt most ne számítsatok rám. Jó csúszást nektek és mindig melegítsetek be! ;)
|
|||||||||
![]()
Nagyon régóta fent van a hirdetés már nagyon közel van az ut ilyenkor max csak lemondás esetén szabadulnak fel helyek az ilyen hosszu hétvégékre 1-2 honappal elöbb kell intézni szállást mert ilyenkor menni akar általában minden joérzésü sielö:)Mondom probáljatok meg összerántani pár késön kapcsolo sporit és gyertek velünk ill oda ahova megyünk :))))
Előzmény: (Toc 205229)
|
|||||||||
![]()
szia!beszélj a Billyvel ö is nagyon jönne de sajnos neki sem volt már hely ha ketten tudtok szállást foglalni és van autó szivesen látunk titeket a csapatban.Üdv!
Előzmény: (Toc 205229)
|
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Szia!
Az a kocsi, amivel megyünk + az az apartman, ahová megyünk, tele van, ezért plusz kocsival (tehát ha nincs sajátod, esetleg a többi érdeklődővel/ismerőseiddel összebeszélve) és külön szállásfoglalással tudnátok csatlakozni hozzánk! Vera Előzmény: (Toc 205229)
|
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Van még hely? Mentek? Nagyon mennék még csúszni, mert ebben a szezonban még csak egy napot sikerült. Egyedül vagyok deszkás, autóm nincs, de jogsim igen. Válaszokat köszii! |
|||||||||
![]()
Sziasztok!
Engem erdekelne a Flachaui sieles! Egyedül lennék. Van meg esetleg 1 hely számomra? Üdv., Béla 0630-861-76-44 |
|||||||||
![]()
Elnézést kérek de , le kell mondanom az utazást , ne hívjatok , ne írjatok ez ügyben.M.F.
Előzmény: (molnarf 205113)
|
|||||||||
![]()
Üdv..
Én is érdeklődöm az árak iránt, szállás + síbérlet ? Euró / nap? Van egy kis autóm, lenne utas ? M.F. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]()
Szia
Igen, érdekelne a lányommal. Megírnád, hol foglaltatok szállást (név,cím, email, telefonszám, honlap)? Én már voltam többször Flachauban, nagyon jó hely. Ti hol laktok? Előre is köszönöm. Üdv Julia Előzmény: (mukicsv 205092)
|
|||||||||
![]()
Szia, Djulia!
Mi négyen (1 lány, három fiú) megyünk az említett márciusi hosszú hétvégén Flachauba, amelyet hóbiztossága miatt választottunk! Szállást már foglaltunk egy közeli településen (az említett 4 főre), szóval, részünkről az utazás biztos! Örömmel vennénk, ha kisebb-nagyobb társaság, vagy akár csak egy-két ember is csatlakozna még hozzánk! A szállást és az oda-vissza utazást kellene hozzá megoldanotok. Üdvözlettel: Vera |
|||||||||
![]()
Egy nő útitársat keresek aki betársulna mellém erre az időszakra síelni. Autóm van, örömmel venném, ha váltva tudnánk vezetni. Szállást még nem foglaltam. Akár kis csoporthoz is szívesen betársulok.
|
|||||||||