Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Szombat - vasárnap megyek, 1-2 helyem van.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Szia, most nem alkalmas.
Előzmény: (JJózsi01 215485)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
szia,
24-én ugyanez? (nem én, hanem Ödön menne) Előzmény: (Puskás András 215170)
|
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Köszönöm, úgy tűnik, megvagyunk négyen.
|
![]()
Rendben, irtam ükit ...
Előzmény: (JJózsi01 215164)
|
![]() |
![]()
Csütörtökön, 02.10-én 05 órai indulással Dunakeszi Auchan-tól megyek csúszni, zárás után haza, sível lehet csatlakozni.
|