Kedves Síelő társak!
A korábbi évek tapasztalatából kiindulva az utolsó pillanatbeli szervezés sose jön össze, ezért most időben próbálok egy-egy sítúrára társakat keresni. 2024. január 23-át követő időszakban gondoltam egy 5 vagy 6 sínapos túrát szervezni Ausztriában egy nagyobb méretű és kellően magasról induló síterepre, jelenleg Pizttal (már jártam szuper) vagy Serfaus-Ladis síterepben gondolkodom, de természetesen nyitott vagyok bármi egyébre is, ellátás nélküli apartmantban megszállva, négyfős, tetőboxos gépkocsival utazva. Sajnos a síbérlet árak alaposan emelkedtek, ezért a szálláson és az utazáson lehet valamicskét takarékoskodni.
Jómagam 60+-os, de még nem nyugdíjas haladó sielő vagyok, Budapest XI. kerületből indulnék egy tetőboxos Opel Astrával, ahova 4 fő tud kényelmesen elférni, az apartmanban reggeli-vacsorát mi magunk készítenénk. Nem budapesti útbaeső társakat is szívesen felveszek. Előzetes tájékozódás alapján 4 fős apartmannál kb 40-50 EUR/Fő/nap szállásköltséggel 6 napos síbérletnél 320-323 EUR árral (ez on-line lehet olcsóbb is) + úti ktg (benzin+ autópályadíj/fő) lehet számolni.
Üdvözlettel:
Csaba