Nekem vagy 6x ugortt ki hol az egyik hol a masik...28tol- 55 eves korig..Nagyon nem mindegy milyen izomzata ../sportmultja van a fiadnak!..Ha fel akarja adni az nem jo elojel,- nekem sosem jutott ez eszembe...Nagyon sajnalom...
Engem mindig elaltattak maskent nem tudtak vissza tenni..ketszer felig ugrott csak ki,- azt magunk a fal segitsegevel vissza pattintottuk../EZ AZERT NEM EGY OKOS DOLOG/Orvos az meg rontgenezi es latja merre kell huzni nyomni fesziteni!!
A Multam miatt igen jo eros vallizmaim vannak ezert nem ugral ki ..de neha 3-6 evig is eltart mire teljesen jol mukodik..minden.,-.rengeteg fajdalom es melo helyrehozni.!!!!-..Ezt a Fiad tudja O erzi ...kar lenne ha ezert feladna.!!
TZoli !!!Ami azt illeti hogy a kezedet ne tedd ki NO EZZEL ABSZOLUT NEM ERTEK EGYET.Tapasztalatbol es mas szemszogbol sem..FEj..Nyak, Gerinc ne seruljon lab vall kez az helyre jon,- legalabb is valamilyen szinten!!Igenis esesnel kell vedeni a fejet nyakat gerincet -kezzel cselgancsos eses atfordulas az alkaron...kerdes mennyire jol sikerul.??..neha nagy temponal kiugrik a vall vagy torik a kar de ez nem nagy gaz!!!!!Erdemes egy kis gyakorlas ,vagy elmenni birkozo cselgancs edzesre jarni tanulni...ha valaki tornazott fiatalon az is jo!!Tanuljon meg" gurulva esni"Kezen, fejen atfordulas ..stb..stb..Minel ugyesebb valaki annal nagyobb az esely hogy megussza ..