Helló Hólovagok,
ideje a következő tavaszi francia sítúráról szót ejteni, mert már picit közelebb van, mint az ezév márciusi.
Bevallom, a helyszínválasztásnál most hangsúlyosan magam felé nyújtottam kezem, mint a rendes szentek szokták. Ugyanis úgy tűnik, velünk tart majd az akkor 15 hónapos kisunokám, mivel el kell kezdeni az érzékenyítést idejében.. tehát a lehető leggyorsabban, legegyszerűbben elérhető helyre megyünk ezúttal.
Ami pedig nem más, mint Serre Chevalier terepe, azaz a festői Briancon városát körülölelő 250 km-nyi pályarendszer. 1500 méter szintkülönbség, az alapvonyó a házunkból indul, városi szállás közeli boltokkal, kaszinóval, egyéb kirándulóhelyekkel. A síbérletünk érvényes lesz 1-1 napra Montgenevre (180), Puy St Vincent (75), de akár Alpe d’Huez (245), vagy Les 2 Alpes (220) terepeire is. Igyekszem megkapni a parkolómenti nagy apartmant, aminek teniszpálya méretű teraszán elég vidám/forró hangulat szokott uralkodni :D
Időpont: 2026. március 14-21 (szokásos szombat-szombat)
Utazást a szokásos módon intézzük, megbízható telekocsi rendszerben. Mondjuk ide általában buszos kijutást is lehet intézni.
Kérem a téteket, nem tökölni, első körben 10-12 nap laufot kaptam a becsekkre, és 36 helyet opcióztattam.
Kérdezzetek bátran, de legfőképp ne hezitáljatok.. tavaly ezen ugye elcsúsztak páran.