Heliskiing

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
bouquetk
410 élménybeszámolót írt
410
14 éve tag
2025.11.28. 13:19
Azért Héjja Bálintra érdemes lenne ráirni, hátha. Nyilván az ilyen tudással és papírral is rendelkező vezetők nem olcsók.
Előzmény: (jóska63 223396)
jóska63
532 élménybeszámolót írt
532
17 éve tag
2025.11.28. 10:43
nincs ilyen személy.

heliguideoláshoz ifmg papír szokott általában a kelleni. A sioktatótk meg olyan messze vannak az ilyen tudástól, hogy ihaj.

tán 2 vagy 3 IFMG plecsnis magyar van - ők ilyennel nem foglalkoznak

Amúgy nem igazán kell, hülye biztos a dolog, beszélsz kiszállszn(itt az egyetlen hogy minden jól be kell zárnisísemüveg fel és megmutatja hova kell guggolni és ameddig ott a heli ott guggolsz) utána meg mész utána -max annyi hogy azt mondja hogy a nyomától jobb vagy baloldalra.

voltam párszor, ha mégis kéne a magyar szó, tán azt el tudom képzelni, hogy a heliülést álljátok és tolmácsolok. voltam zermatt olaszoldalán, de zermattba sietünk le, la thuilleben és alagnaban olasz országban.
Heliskiing
1 élménybeszámolót írt
1
8 napja tag
2025.11.25. 14:25
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Olaszországban szeretnénk helikopteres síelést kipróbálni, és érdeklődöm, hogy van-e valaki, aki magyar nyelvű túravezetőt vagy oktatót tud biztosítani ilyen programhoz.

Bár tapasztalt síelők vagyunk, jó lenne, ha magyar nyelven tudnánk kommunikálni, így kérlek, ha valaki tud ilyen lehetőségről, vagy tud ajánlani olyan céget, aki biztosít magyar nyelvű vezetőt, kérem ossza meg velem!

Előre is köszönöm a segítséget!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE