Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

új snowboard tipus - Dupraz

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
LV
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
11 éve
Hi,
Puha cipős (valamilyen régi salomon típus), Pályák mellett/között 40-50 centis friss hóban mentem. 2012-01-31 Alp D'huez Franciaország. Árulták 600 EUR-ért, ezért a teszt példányt ki lehetett bérelni.
http://www.twinner-alpedhuez-berger.fr/
Előzmény: (Bélapó 133498)
Bélapó
1387 élménybeszámolót írt
1387
17 éve tag
11 éve
Normál kötés volt rajta? Puha-cipős? A porhó azt jelenti, hogy frees-tél vele mély hóban? A képek alapján inkább alpinhoz hasonlít. Hol bérelted? én még kölcsönzőben nem láttam! Bocsi, hogy ennyit kérdezősködök, de a kíváncsiság hajt.
Előzmény: (LV 133449)
LV
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
11 éve
Hi,

6'++ -t béreltem a hütte elől ellopott board helyett. Nagy és kemény, ezért pályán stabil és gyors. A széles első rész és a hegyes orr miatt nagy élmény volt porhóban surfolni. A hegyes orr a buckákon is segített, mert nem dobott akkorát fordulás közben. 4 napig használtam, nekem nagyon bejött! Ha valaki eladná írjon a lacahunt@gmail.com-ra!
Előzmény: (carvingsí 15987)
Foglalj szállást a legjobb síterepek közelében!
KERESÉS
carvingsí
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
17 éve
inkabb eladni szeretnem, de szerintem meg nincs ra piac Magyarorszagon
mayol
23 élménybeszámolót írt
23
19 éve tag
17 éve
Hát eléggé futurisztikus!
Ha megveszed biztos mindenki megcsodálja majd
carvingsí
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
17 éve
Sziasztok, tud valaki valamit az új svájci snowboard-rol a Dupraz-rol ? Boardozott mar valaki vele ? Mi a tapasztalatotok ? Az ára eleg borsos 150 ezer Ft körül van és teljesen új generacionak irják.

https://www.dupraz-ch.com

h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.