| |||||||||
Üzenet szövege | |||||||||
![]()
@RajtBandita,
bocsi, hogy nem válaszoltam, de nem voltam itt eddig. Érdekelne az ötleted az ülés kapcsán. A másik kérdésedre a válaszom: Saalbach és Maria Alm melllett vagyok, számomra ez lenne ideális. remélem szándékoztok erre is jönni. Előzmény: (RajtBandita 209324)
|
|||||||||
![]()
Helo Vityó !
Lenne egy ötletem a síbringa nyeregre ha még nem oldottad meg . Üdv Gábor Előzmény: (Vityó 206625)
|
|||||||||
![]()
Mert mennyire vagy messze Vityó ?
Ez a hely esetleg közelebb lenne ? Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
Előzmény: (Vityó 208945)
|
|||||||||
h i r d e t é s
| |||||||||
![]()
Jó kis móka, jó lenne csatlakozni hozzátok, kár hogy messze vagytok...
Előzmény: (RajtBandita 208242)
|
|||||||||
![]()
itt van egy kis itthoni szórakozás :) napsütés hó és vidámság minden mennyiségben
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
Előzmény: (RajtBandita 205126)
|
|||||||||
![]()
Tud valaki tippet adni esetleg, hogy hol tudnék beszerezni vagy csináltatni egy ülést egy síbringára?
|
|||||||||
![]()
Sikerült végre talpakat szerkeszteni a skibob-ra hétfőn lett kész és tegnap (kedden) már csúsztam is vele párat . Ez teljesen más játék mint a roller , de ez is nagyon jó :)
Előzmény: (RajtBandita 203072)
|
|||||||||
![]()
Snowbiker !!!
Helo István , másfél hónapja nem reagálsz mitörtét ? Remélem egyben vagy ! Előzmény: (RajtBandita 203949)
|
|||||||||
![]()
Bélapó! Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen, akkor amikor megint Saalbacban jársz, az enyémet elviheted. ;)
Kár hogy nem számoltam vele, hogy most lesztek itt, szívesen csatlakoztam volna hozzátok. Mostanában sajnos egyedül csúszok. :( Előzmény: (Bélapó 203955)
|
|||||||||
![]()
Üdv. Bélapó
Akkor te skibobra gondolsz ? Az még nincs kész :/ Egyébként szerintem nem rossz csak hosszú pálya kell hozzá . Kattints a képre a videó megtekintéséhez: A szállítása biztos körülményes de hallottam hogy pl. volt aki az ölébe véve vitte a libegőn a snovscoot-ot pedig egyszerűen csak a lábtartóra kell akasztani a vázat a kormányt pedig fogni . Előzmény: (Bélapó 203955)
|
|||||||||
![]()
Múlt héten találkoztunk egyel Saalbachban. Nem volt meggyőző a közlekedése. (De ez ült a masinán, és mindkét lábán volt egy bigfoot szerű léc)Közvetlenül előttünk szált be a felvonóba, az is elég körülményes volt.
|
|||||||||
![]()
Helo István
Néhány óra tanpályás és szerpentines gyakorlás után megtörtént az első "komolyabb" kékpályás próba .... ez a járgány tényleg többet megy "kilincselelőre" mint egyenesen ... legalább is az estére eljegesedett hepehupás pályán , szerencsére zárás előtt elkezdték "trakkolni" így ki tudtam próbálni milyen azon menni , KIRÁLY volt , ezért a következő gyakorlást valamikor délelőttre tervezem a még friss havon . Közben azért állítgattam a kormányt hogy hogyan ideálisabb , úgy néz ki egy szélesebbre kell cserélni a stabilabb irányíthatóság miatt . Később ha elkészül töltök fel róla képet . Üdv. Gábor Előzmény: (snowbiker 203077)
|
|||||||||
![]()
Szia!
A leírtak alapján, nem bonyolult az adapter. Az enyém is hat csavarral van a léchez rögzítve. Én 6mm-es bútorlaphoz használatos csavarokat használtam. Kapható a csavarboltokban. Nálam viszont az elején két tengelyre kell rádugni és a hátsó részen egy csavar rögzít. Sok sikert hozzá és ha kész rakjál fel róla képeket. Előzmény: (RajtBandita 203072)
|
|||||||||
![]()
Helo István
A váz acélból , a "futómű" rozsdamentes acélból van nehéz mint a dög :) az adapter egy lap ami 6 csavarral van a sítalphoz rögzítve , felfelé 4 pöcök (ami poziconál) és 2 csavar (ami rögzíti) állki belőle és szintén rozsdamentes acélból van . Előzmény: (snowbiker 203059)
|
|||||||||
![]()
Szia Gábor!
Ezen az áron, ajándék volt, kár, hogy nincs hozzá adapter. Biztosan megoldod, valahogy. A váz anyaga alu, vagy acél? Fényképezd le a talpat közelről oldalról és alulról, hátha tudok ötlettel szolgálni, a gyártását illetően. Előzmény: (RajtBandita 203031)
|
|||||||||
![]()
Helo István
Már korábban rátaláltam az eladó síbringádra :) Mindegy az adaptert valahogy helyettesítenem kell . Köszi a tippet de kb. 8 pár snowbladem van 60-99centisig (2-5ezer közötti áron vettem őket) :) A bringát 10ezer+posta áron vettem (szerintem megérte) .... Előzmény: (snowbiker 203022)
|
|||||||||
![]()
Szia!
Nekem simán megnyílik a videó. A videón egy 3 léces skki trikkével csúszok. Face-en keress rám Borcsik István Miskolc, ott találsz több videót is a videóim között. Előzmény: (RajtBandita 202986)
|
|||||||||
![]()
Heló Gábor!
Takaros kis cucc! Gratulálok! Nézz be itt a síelőkön az apróhirdetésekhez és írd be a keresőbe, a snowbike szót. ott elő kell jönnie az én eladó biocómnak kék színben. Szinte ugyanaz az adapter kell a tiédhez is. Én 1 méteres snowblade-et használok. KB. 10000-ért lehet használtan kapni. Nem volt hozzá adapter? Mennyiért kaptad meg és honnan? Előzmény: (RajtBandita 202624)
|
|||||||||
![]()
B.U.É.K. Helo István
Pontosabban "Flachsmann equipe skibob" valami Svájci gyári cucc , csak hiányzik az a 2 "adapter" ami a lécek és a bringa közé kell :/ Közben kb. kéthete megvolt a "főpróba" a scooterrel gyenge egy óra alatt leizzadtam mint állat de közben kezdtem kitapasztalni hogy miként irányítható :) A videódat nem engedi megnyitni a face :/ Előzmény: (snowbiker 202980)
|
|||||||||
![]() |
|||||||||