Üzenetek
Üzenet íráshoz regisztrálj
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Hello!
Van valakinek otlete, hogy Szlovakiaban merre erdemes elindulni kiteozni?Annak is nagyon orulnek, ha lehetne csatlakozni valakihez vagy valakikhez. Peter |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Sziasztok,
Megörültem ennek a fórumnak, viszont látom halott... :( Nemrég sikerült belecsöppenni a kite világába és a napokban kezdtem azon gondolkodni, hogy Szlovákiában hol lehetnek alkalmas helyek a snowkite-hoz. A képgalériában láttam egy kite-os fotót, Donovalyban készült, gondolom az a környék a legközelebbi hóbiztos pont. Nézi még valaki ezt a topikot??? :) |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Bar iden mar nagyon ugy nez ki, hogy a snow kitenak bucsut lehet mondani, de nem keseredek el.Marad a rollka.
Tud valaki tippet adni, hogy hol van olyan megfelelone sima terep Miskolc es Budapest kornyeken, ami hasznalhato kiteozasra? |
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Sziasztok!
Be szeretnék mutatni egy kevésbé ismert Kite-fajtát: a https://www.kitewing.hu oldalon mindent megtudhattok róla. Nekem van Kitewingem, de még nem volt rá túl sok lehetőségem, hogy kipróbáljam. Szlovákiában tesztelgettem sízés közben és nagyon megtetszett a dolog. Ahogy mész lefelé a sípályán, a menetszél belekapa szárnyba és húz felfelé. Ez igazából akkor lenne jó, ha el is tudnál ugratni, mert igazából akkor kapna fel a szárny a levegőbe, de a zsúfolt pályákon nem mertem ilyesmivel próbálkozni :). Egy srác ugyanezzel félelmetes dolgokat művelt, videók itt láthatóak: http://www.svk1.com/gallery_view.as...p?lang=2&id=117 |
![]()
Pigleten!
Szeretnek veled beszelni Kite ugyben, ha lehet.Adj valami elerhetoseget legyszives. |
![]()
Így már értem miről van szó.Rákattintva a honlapra egyből az jutott az eszembe,hogy ezeknek a kemény....illetve...... embereknek sem jár a TB támogatás mert extrém sport:((
|
![]()
http://www.kiteing.hu/
Üdv:Eje |
![]()
Valaki mondja meg mi a bánat az a snow-kite?
|
![]()
Köszi maffia.
|
![]()
Mi szerdán voltunk és a pusztákon csak leheletnyi hó volt, de ha ilyen enyhe volt az idő mint nálunk szerintem az mostanra le is tünt, igazán a hegy lábánál kezdődik a hó.
|
![]()
HaliHó!
Tudja valaki az utolsó havazás óta honnantól kezdődik a havas terület odakint? Vasárnap mennénk valamelyik pusztába Snowkite-ozni. Donovaly előtt van hó? Kösz |