Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Argentína témájú cikkeink

Megérkezett az évtized havazása Dél-Amerikába!

2023.08.26. Bata Attila
Dél-Amerikában lassan véget érnek a téli szezon hónapjai. Augusztus végére megérkezett egy kiadós havazás, így sok helyen szeptember végéig biztosan kitartanak.

Új-Zélandon 90 cm friss hó esett 24 óra alatt

2023.07.24. Stánicz Balázs
Az új-zélandi síterepek (az Északi-szigetet leszámítva) eddig egy hószegény telet könyvelhettek el. A napokban azonban megérkezett a várva várt nagy hóesés.

A déli félteke síparadicsomai az Andoktól Új-Zélandig

2010.06.08. 2023.05.10. Stánicz Balázs | frissítve: 2023.05.10.
Amikor Európában zöldbe váltanak a sípályák körüli erdők és már csak a legmagasabb csúcsok pompáznak a fehér színben, a déli féltekén kezdetét veszi a tél. Friss hólepelbe takaróznak az Andok hegyei, havas arcukat mutatja az Ausztrál és Új-Zélandi Alpok. Egy virtuális utazásra invitálunk a távoli országok hegyeibe.

Dél-Amerika: rengeteg havat hozott az augusztus

2022.08.23. Bata Attila
A Föld déli féltekén idén nyáron nagyon szerencsésen alakulnak a dolgok, szinte minden összejött a tökéletes síeléshez. Főleg Dél-Amerikában, de az ausztrál-új-zélandi régióban is rengeteg hó hullott, és végre a járványügyi intézkedések is megszűntek a külföldiek részére.

Méteres havazással erősített a síszezon Dél-Amerikában

2022.07.12. Bata Attila
Dél-Amerikában az első chilei és argentin síterepek már június közepén megkezdték a szezont, majd folyamatosan követték a többiek. A napokban hatalmas havazás érkezett az Andok mindkét oldalára, így az elmúlt évek viszontagságai után végre komoly esély nyílt egy igazán jó szezonra.

Visszatért az élet a Föld déli féltekének sípályáira

2022.06.26. Bata Attila
Amíg mi itthon a strandolást tervezzük, addig a Föld déli részén beköszöntött a tél. A hegyvidéki országok síterepeinek és turizmusának komoly gondot jelentettek az elmúlt 2 év járványügyi korlátozásai. Jelenleg teljesen szabadon, járványügyi intézkedések nélkül indul a szezon és sok helyre a havazás is megérkezett már.

Argentína: az év havazása érkezett a szezon végére

2021.08.24. Bata Attila
Dél-Amerikában lassan véget ér a síszezon, amely eddig túl sok örömöt nem hozott a kevés hó miatt. Argentínába az elmúlt héten a szezon eddigi legnagyobb havazása érkezett, számos korábban bezárt síterep is kinyitott a várva-várt havazás után.

Afrika, Ausztrália és Új-Zéland: megkezdődött a síszezon

2021.06.21. Bata Attila
A Föld déli féltekén néhány síterepen már ezekben a hetekben elkezdődött az idei síszezon. Több helyen még várni kell a nyitásra, és a járványügyi szabályozások miatt még kétséges az idei dél-amerikai szezon sikere.

Új-Zéland: alakul a szezon, Dél-Amerika: hatalmas havazások

2020.07.23. Bata Attila
Ilyenkor nyáron az igazi télimádók a Föld déli félteke felé fordítják tekintetüket és nagyokat dobban a szívük egy-egy hatalmas havazás láttán. Hóból idén sincs hiány, de a koronavírus helyzet több síterep sorsát már a szezon előtt eldöntötte, de van olyan ország is, ahol szinte a megszokott módon lehet síelni.

Schladming-Planai: átadták az új tízszemélyes síliftet

2019.12.06. Bata Attila
Csütörtökön hivatalosan is átadták a síterep új büszkeségét, az új tízszemélyes kabinos liftet, amely kb. 12 perc alatt repíti fel a síelőket a csúcsra.

h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.