Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Grönland témájú cikkeink

2014.04.07.
Gombos Károly 5. a grönlandi extrém sífutóversenyen
Olimpikonunk, Gombos Károly az Arctic Circle Race 5. helyezettje lett. A lenyűgöző grönlandi tájakon vezető sífutópálya az északi sarkkörtől 65 km-re északra húzódik. A túra 3 napos időtartama alatt összesen 160 kilométert tesznek meg a sífutók.
2014.04.02.
Magyar síző a világ legnehezebb sífutóversenyén
Az Arctic Cirlce Race elnevezésű 160 kilométeres extrém síkalandra vállalkozott Gombos Károly Grönlandon. Olimpikonunk számára az idény 2. számú megmérettetése Szocsi után a grönlandi Arctic Circle Race lesz. A verseny 3 napig tart, ez alatt kell majd a 160 kilométeres távot teljesítenie.
2009.02.01.
Síléccel Grönland gleccserein
Kinek ne mennének egy idő után az idegeire a zsúfolt városok a közlekedési dugókkal és a tömegekkel a bevásárlóközpontokban? És ki ne vágyna időnként a természet hatalmas, tágas tereibe, hogy fellélegezzen?
2008.03.25.
Arctic Circle Race - extrém sífutóverseny Grönlandon
2008. április 1-8 között idén 12. alkalommal rendezik meg rendezik a világ legkeményebbnek tartott síversenyét Gröndlandon. Az Arctic Circle Race nevű sarkvidéki sífutóverseny igazi kihívást jelent a legkeményebb sportolók számára is. A résztvevők 8 fantasztikus napot töltenek Grönlandon.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »