Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Szlovákia témájú cikkeink

2020.01.27.
A héten visszatér a havazás az Alpokba és a Tátrába!
Jó a hír a kisebbfajta hóhiányban szenvedő közeli síterepeknek: a héten kisebb-nagyobb havazás érkezik környékünkre, amelyből néhány centiméter az észak-keleti hegyeikbe is juthat.
2020.01.23.
Nőtt a sífutópályák hossza a Magas-Tátrában
Bővítették a sífutásra alkalmas terepeket a Magas-Tátrában. Huszonkilenc helyett idén negyvenkilenc kilométernyi sífutó pályával készültek a szezonra.
2020.01.20.
2020. február 8-án lesz a Honda Kupa Donovalyban
Elkészült a 2020. évi versenykiírás, mely 1993 óta már a 28. versenyt jelenti. Továbbra is erős csábító erőt ad, hogy minden egyes gyermek számára névre szóló oklevél, rengeteg ajándék, igen jelentős síbérlet kedvezmények és nem utolsósorban a mértékadó sajtóérdeklődés várja a családokat! Az utóbbi években már az MTVA élőben is többször kapcsol a verseny helyszínéről.
2020.01.20.
Dinamikusan fejlődő központ - Bachledka Ski & Sun
Az egész évben nyitvatartó hegyi központ, a BACHLEDKA Ski & Sun csak 30 km-re helyezkedik el Poprád városától, a gorál régió szívében, amely egyedi népi építészetet, hagyományokat, mesés hegyeket és a természetre nyíló gyönyörű kilátást kínál, valamint síelést három, egymással összekapcsolt völgyben.
2020.01.18.
Tatry Super Ski: újabb három síterep a közös bérletben
A szlovák és lengyel síterepek szövetségéből álló közös síbérlet az idén további három sítereppel bővült, így már 17 síterepen lehet egy bérlettel síelni!
2020.01.15.
Kassa környéke: Eprestetőn műhavon lehet síelni
Az idei síszezon nem túl biztatóan indult, és jóval később, mint a tavalyi. A Kassához közeli Eprestetőn műhóval borított pályákon lehet síelni, de havazás hiányában a sífutópályák nem járhatók.
2020.01.13.
Magas-Tátra: naponta több ezren látogatják a jégkatedrálist
November vége óta áll a Magas-Tátrában a telente megszokott jégkatedrális, ahol az idei télen a párizsi Notre-Dame egy részletét készítették el jégből.
2020.01.08.
Skalka újdonságok: fizetős parkolás és öltöző sífutóknak
Az idei szezontól már fizetni kell a parkolásért a Körmöcbányához (Kremnica) közeli Skalka síterepén. Ezzel egyidőben öltözőkonténereket helyeznek el a sífutópálya közelében.
2020.01.07.
Donovaly: keddtől síelhető a meredekebb hegyoldal
Az idei szezonban eddig még csak a lankásabb hegyoldalt tudták megnyitni a magyarok által is kedvelt szlovákiai síterepen. A tervek szerint a héten már a meredekebb oldalon is lehet síelni teljes hosszban.
2020.01.04.
Hatalmas tömeg Jasnán: korlátozták a jegyeladást!
Január első hétvégéjén sokan akartak Jasna-Chopok síterepén síelni, de a nagy tömeg miatt a későn érkezők már nem vehettek napijegyet pénteken.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 117 vendég és 7 regisztrált felhasználó látogatja.