Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Alagna Valsesia - Gressoney - Champoluc témájú cikkeink

2015.02.15.
Déli-Alpok: méteres havazást hozott a hétvége
Úgy látszik, hogy még bőven van utánpótlása a hónak. Ezen a hétvégén az Alpok nyugati és déli részén közel egy méter havat kaptak a magasabban fekvő részek. Sajnos a nagy havazás ezúttal is inkább az Alpok déli oldalát terítette be, de ez is egy újabb jelzés, hogy még távolról sincs vége a télnek!
2014.09.25.
Újabb megaterep: Zermatt és Monterosa együtt?
Egyelőre még csak arról szólnak a hírek, hogy hamarosan elkészülhetnek a tervek az egyik legismertebb európai síterep Zermatt/Cervinia és az olasz oldalon található Monterosa sírégió összekapcsolására. Ha ez összejön, akkor a világ egyik legnagyobb síterepe jöhetne létre.
2009.09.02.
Aosta-völgy: a rövidtávú bérletek drágulnak idén
Lassan-lassan a síterepek üzemeltetői is elkezdik kitenni az idei szezonra érvényes árakat a kirakatba. Az eddigi gyakorlat azt mutatja, ahol tavaly rossz volt a szezon ott idén jelentősen csökkenek az árak, de azok a terepek, amelyek tavaly nem érezték meg a válságot, bátrabban emelnek az idei szezonban is.
2007.02.21.
Kérdések és válaszok a szervezett freeride túrákról
Mit takar a freeride kifejezés? Mire van szükség egy mélyhavas túrához? Kik vezetik a túrákat? Milyen szintű tudás szükséges a részvételhez? Hogyan közelíthetjük meg a magasabb hegyoldalakat? Mekkorák a csoportok? Milyen felszerelésre van szükség? Hol vannak Európában a legjobb freeride területek?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »