Alagna Valsesia - Gressoney - Champoluc témájú cikkeink

Déli-Alpok: méteres havazást hozott a hétvége

2015.02.15. Bata Attila
Úgy látszik, hogy még bőven van utánpótlása a hónak. Ezen a hétvégén az Alpok nyugati és déli részén közel egy méter havat kaptak a magasabban fekvő részek. Sajnos a nagy havazás ezúttal is inkább az Alpok déli oldalát terítette be, de ez is egy újabb jelzés, hogy még távolról sincs vége a télnek!

Újabb megaterep: Zermatt és Monterosa együtt?

2014.09.24. 2014.09.25. Bata Attila | frissítve: 2014.09.25.
Egyelőre még csak arról szólnak a hírek, hogy hamarosan elkészülhetnek a tervek az egyik legismertebb európai síterep Zermatt/Cervinia és az olasz oldalon található Monterosa sírégió összekapcsolására. Ha ez összejön, akkor a világ egyik legnagyobb síterepe jöhetne létre.

Aosta-völgy: a rövidtávú bérletek drágulnak idén

2009.09.02. Bata Attila
Lassan-lassan a síterepek üzemeltetői is elkezdik kitenni az idei szezonra érvényes árakat a kirakatba. Az eddigi gyakorlat azt mutatja, ahol tavaly rossz volt a szezon ott idén jelentősen csökkenek az árak, de azok a terepek, amelyek tavaly nem érezték meg a válságot, bátrabban emelnek az idei szezonban is.

Kérdések és válaszok a szervezett freeride túrákról

2007.02.21.
Mit takar a freeride kifejezés? Mire van szükség egy mélyhavas túrához? Kik vezetik a túrákat? Milyen szintű tudás szükséges a részvételhez? Hogyan közelíthetjük meg a magasabb hegyoldalakat? Mekkorák a csoportok? Milyen felszerelésre van szükség? Hol vannak Európában a legjobb freeride területek?

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.