Menü ≡

Eplény - Intersport Síaréna témájú cikkeink

2021.02.15.
Eplényben rendezték idén a Fundango Snowboard OB-t
A 2021. február 13-14-i hétvégén, lezárt pályán, díjátadó nélkül rendezték meg a Fundango Snowboard Szlalom (SX) bajnokságot Eplényben.
2021.02.15.
Új pályákat nyitnak meg hétfőtől Eplényben
Az elmúlt napok előkészületei után ma megnyithatják az A4 és a Q2 jelű pályákat, valamint a Nitro Snowparkot.
2021.02.12.
Igazi téli nagyüzem a magyar síterepeken
Csütörtöktől egy elég hosszú, legalább tíznapos, de akár kéthetes hideg periódus érte el Magyarországot, amely a következő időszakban ideális feltételeket nyújthat a hazai pályák üzemeléséhez.
2021.01.18.
Síterep kvíz - Nyerj páros síjegyet Eplénybe!
Új év, új játék! Ezúttal az Eplényi INTERSPORT Síarénával kapcsolatban teszünk fel kérdéseket. Aki jó választ ad a három kérdésre, az részt vesz egy sorsoláson, melyen páros napijegyeket lehet nyerni az eplényi sípályákra!
2021.01.16.
Hol lehet síelni Magyarországon a hétvégén?
Az idei szezon legjobb hétvégéje előtt állnak a hazai pályák. A pályák számában és hosszában is a legtöbb most áll a hazai síelők rendelkezésére. Egy rövid körkép a síterepek közösségi médiában közzétett információi alapján.
2021.01.10.
Hamarosan sorra nyithatnak ki a hazai síterepek
Tartós hideg periódus köszöntött hazánkra, így az összes hóágyúzható síterepünkön megkezdhették a hógyártást. Jelenleg Eplény síterepén lehet síelni, de a következő napokban folyamatosan nyithat meg a többi síterep is.
2021.01.07.
Hómenők Kupa: családi versenysorozat Magyarországon
2020. november 8-án, vasárnap volt Magyarország elsőszámú családi síversenysorozatának nyitó fordulója Budaörsön. A verseny szervezője, a Freeride Club Síiskola várja a síelő gyerekek és szüleik jelentkezését. A következő verseny Eplényben lesz 2021. január 19-én.
2021.01.06.
A tél bejelentkezett: az év első havazásai hazánkban!
Szerda reggelre friss hó lepte be a Dunántúl egy részét, illetve a magasabb északi hegyeinket is. Ezzel egy több hullámban érkező havazás első adagját kaptuk meg, amelyhez még a következő napokban újabb utánpótlás érkezik.
2021.01.01.
A magyar hógyár havat varázsol bárki kertjébe
Hógyár néven olyan szolgáltatás jött létre Magyarországon, amely mobilizálható hógyártó rendszer kiépítését vállalja közterekre, rendezvényekre, vagy akár valakinek a saját kertjébe.
2020.12.29.
Keddtől korlátozták a síelők számát Eplényben
Ahogy erre számítani lehetett, a korlátolt hazai és külföldi síelések miatt elég sokan vették az irányt hazánk egyetlen működő síterepe felé. A síterep a mai naptól 1500-ban maximálta az egy napra eladható jegyek számát.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »