Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Eplény - Síaréna Vibe Park témájú cikkeink

2022.06.20.
Újra a kerékpárosoké a Síaréna Vibe Park
Felújított és új downhill pályákkal várja a kerékpározás szerelmeseit Eplény. A természet rezgései, a sport lüktetése, az új fogások illata adja a Síaréna Vibe Park különleges hangulatát, amely négy évszakos programjaival egész évben várja vendégeit.
2022.05.05.
Downhill bringázás hazai és külföldi sípályákon
A síelés és a kerékpározás szezonális tekintetben kiválóan kiegészítik egymást. Amellett, hogy az éves ciklusok során jól megférnek egymás mellett, terrénum szempontjából is kéz a kézben járnak - és itt főleg az extreme-gravity, azaz a downhill (dh) és freeride szakágakra kell gondolni. Mi is ezzel a helyzet?
2022.03.28.
Eplényben véget ért a téli szezon, a Sípark kedden zár
Eplényben a Síaréna Vibe Park március 27-én vasárnap zárta a téli szezont. Pár napig most zárva tartanak, amíg előkészítik a tavaszi-nyári idényt. Hamarosan visszavárnak mindenkit libegőzéssel, sportolási lehetőséggel, családi programokkal.
2022.03.10.
Három hazai terepen lehet síelni az ünnepi hétvégén
Március 15-i ünnepi hétvége következik és három hazai pályán is lehet síelni a négynapos ünnep alatt. Az üzemelő hazai pályák száma kellemes meglepetés a február közepén tapasztalt enyhe időjárás után. A következő napokban ideális időjárás ígérkezik a tavaszi síeléshez.
2022.03.02.
Március 1-től újra lehet síelni Eplényben!
Ma délelőtt 10 órától ismét lehet síelni az eplényi pályán. Az elmúlt napok sikeres hóágyúzása után teljes hosszában elkészítették az A1-es pályát. Ma 10 és 18 óra között üzemel a síterep, a négyszemélyes felvonó szállítja a síelőket.
2022.03.02.
Síelj itthon a március 15-i hétvégén, kedvezményes bérlettel!
Idén keddre esik nemzeti ünnepünk, és az előre ledolgozott hétfővel négy napos szabadságot élvezhetünk március 12-től 15-ig! Ebből az alkalomból az Eplényi Síaréna egy kedvezményes bérletet kínál a síelés és snowboardozás szerelmeseinek!
2022.02.18.
A hétvégén véget ér a síszezon Eplényben
A Síréna Vibe Park közösségi oldalán jelentette be, hogy vasárnap, február 20-án tartanak nyitva ebben a szezonban utoljára. Közleményük szerint a korai zárás oka, hogy tartós felmelegedés érkezik.
2022.02.07.
Eplény: február 11-én lesz a Ride & Slide zenés esti sízés
2022. február 11-én (péntek) 9:00-19:00 között a Síaréna Vibe Park zártkörű rendezvény miatt a nagyközönségnek nem látogatható. Az esti programra azonban mindenkit várnak, early bird jegyek már válthatók a 19 órakor kezdődő eseményre. Hütte hangulat, finom ételek, különleges italok, sportélmény és zenés programok várnak!
2022.02.01.
Megtelt a víztározó Eplényben, új pályákat havazhatnak be
Jó hír érkezett Eplényből. Az üzemeltetők közleménye szerint végre sikerült a vízkészletüket pótolni. Olyannyira, hogy megtelt a tavuk!
2022.01.24.
Helyzetkép: egyre több hazai sípályán lehet síelni
Ezen a héten folytatódik a nagyüzem a hazai síterepeken, a szezon eddigi legjobb síelési feltételeit találjuk a legtöbb helyen. Ahol lehet, fokozatosan nyitottak meg újabb pályákat és az időjárásra sem lehet majd panasz a mostani héten.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »