Magyarország
Eplény - Síaréna Vibe Park
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 333 - 509 m
Szintkülönbség 176 m
Sípályák hossza 7,9 km
Liftek száma 10
5,9 km
800 m
1,2 km
Húzólift
8
Ülőlift
2
A síterep jelenleg zárva van, a sípályák nem üzemelnek.
Budapest: 122 km, 1 óra 25 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 13600 FtGyerek napijegy: 9700 FtKedvezményes síbérlet
Értékelés:
3.3 (2575)
Értékelők listája ›
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
Az eplényi Síaréna Vibe Park a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően hazai viszonylatban kiemelkedő felszereltséggel rendelkezik. A modern és hatékony hógyártó kapacitásnak köszönhetően a hószegényebb években is hosszúak a síszezonok Eplényben. A teljesen kezdő pályáktól, a haladóknak való területeken keresztül egészen a kifejezetten meredek lejtőkig kínál lehetőséget a pályarendszer. A kezdők számára ideális a meghosszabbított A7-es pálya, mely teljesen kezdőbarát, kék jelölésű 1000 méter hosszú pálya, de a gyakorlott sízők is megtalálják a kedvükre valót a piros és fekete jelölésű pályák között. Sötétedés után is lehet síelni Eplényben, ugyanis az Síarénában több mint 4 kilométer kivilágított sípálya található.

Összesen 10 db felvonó van a Síarénában: egy négyüléses felvonó, egy kétüléses felvonó, 3 csákányos lift, 3 tolókaros lift, 1 tányéros és 1 műanyag köteles lift.

Sí- és snowboardiskola várja azokat, akik meg szeretnének tanulni síelni vagy snowboardozni. A különböző nehézségű, tanulófelvonókkal felszerelt pályákon szakképzett oktatók kezei alatt könnyedén elsajátíthatók a téli sportok alapjai. Akinek nincsen saját felszerelése, az bérelhet a kölcsönzőben, ahol sí- és snowboardfelszerelések széles méret és típusválasztékban állnak rendelkezésre.

A Síarénában több vendéglátóhely várja változatos kínálattal az éhes és szomjas vendégeket. Akik pedig több napra jönnek, a környékbeli változatos szálláshely kínálatból szemezgethetnek.

A Síaréna parkolóiban ingyenesen állhatunk meg, illetve kifejlesztettek egy "Praktikus és Kényelmes" rendszert is a minél gördülékenyebb parkolás érdekében. A 2017/18-as szezonban egy második bejárat is kialakításra került a kétüléses felvonó aljában, külön parkolóval.
A síaréna területén szánkózásra nincs lehetőség!

Megközelítés

Eplény a Bakony déli részén - Budapesttől csupán 120 kilométerre -, Veszprém és Zirc között félúton található, jól karbantartott műúton érhető el. Eplény külterületén egy bekötőúton juthatunk el az Ámos-hegyi Pihenőerdőig, ahol a Síaréna Vibe Park nevű megújult sípályarendszer található. Gyalogtúrázók a piros túraútvonalon juthatnak el a pályákig.
GPS-koordináták: E47.21377′ K17.92976′
Olvasd tovább
IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Ma
13°C
19°C
Holnap
12°C
21°C
Holnapután
12°C
18°C
7 napos előrejelzés
HÓJELENTÉS
A 2022/2023-as szezon véget ért.
SZÁLLÁSOK
FOTÓK
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.