Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
..:::Alice:::.. Sítudás: haladó
30 éves | Budapest | 14 éve tag
INFÓK
SÍTEREP ÉRTÉKELÉSEK
FOTÓALBUMOK
Bemutatkozás
10 éves voltam, mikor egyik karácsonykor síléceket találtam a karácsonyfa alatt. Akkor télen kezdődött ez az egész őrület.

Eleinte még nem jártunk ki hivatalos pályákra, csak kimentünk a mogyoródi vagy az erdőkertesi dombokra és ott próbálgattuk a sport rejtelmeit.

Aztán pár évvel később az első olyan igazi pálya amin jártam az a Kékestető volt. Emlékszem még milyen meredek volt, most meg hát mikor legutóbb ott voltunk már semmi kihívás.

De azt hiszem Nagy-Hideg hegyen tanultam meg úgy igazándiból síelni (és a fák között száguldozni), ezért ez a hely nagyon a szívemhez nőtt.

Sokat jártunk és járunk még mindig hazai pályákra.

Legutóbb Dobogókőre jártunk majdnem minden hétvégén. Csodaszép és kilátás és viszonylag nem kell sokat sorban állni. És király, hogy a pálya eleje jó meredek aztán lazítás.

Mátraszentimre csodálatos helyen van, szuperek a pályák. De senkinek nem ajánlom, hogy 7végén menjen mert akkor elunja az életét is mire sorra kerül a felvonónál (saját tapasztalat).

2009 márciusában voltam először külföldön (Ausztriában) síelni. Egyszerűen magával ragadott... azóta nem bírjuk abbahagyni. Minden évben megtalálhatóak vagyunk Lackenhofban :)

e-mail: kyramyra92@freemail.hu
Adataim
Név Kiss-Bus Anita Regisztrált 2009.01.20.
Életkor 30 éves Lakóhely Budapest
Sítudás Haladó Foglalkozás tanuló
Síterep értékelések
..:::Alice:::.. az alábbi 7 síterepet értékelte
Fotóalbumok (1)
..:::Alice:::.. az alábbi 1 fotóalbumot töltötte fel
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.