Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
..:::Alice:::.. profillapjaNőHaladó síelőRegisztráció időpontja: 2009.01.20.
Név: Kiss-Bus Anita
Életkor: 29 éves
Foglalkozás: tanuló
Lakóhely: Budapest
Sítudás: Haladó
Bemutatkozás
10 éves voltam, mikor egyik karácsonykor síléceket találtam a karácsonyfa alatt. Akkor télen kezdődött ez az egész őrület.

Eleinte még nem jártunk ki hivatalos pályákra, csak kimentünk a mogyoródi vagy az erdőkertesi dombokra és ott próbálgattuk a sport rejtelmeit.

Aztán pár évvel később az első olyan igazi pálya amin jártam az a Kékestető volt. Emlékszem még milyen meredek volt, most meg hát mikor legutóbb ott voltunk már semmi kihívás.

De azt hiszem Nagy-Hideg hegyen tanultam meg úgy igazándiból síelni (és a fák között száguldozni), ezért ez a hely nagyon a szívemhez nőtt.

Sokat jártunk és járunk még mindig hazai pályákra.

Legutóbb Dobogókőre jártunk majdnem minden hétvégén. Csodaszép és kilátás és viszonylag nem kell sokat sorban állni. És király, hogy a pálya eleje jó meredek aztán lazítás.

Mátraszentimre csodálatos helyen van, szuperek a pályák. De senkinek nem ajánlom, hogy 7végén menjen mert akkor elunja az életét is mire sorra kerül a felvonónál (saját tapasztalat).

2009 márciusában voltam először külföldön (Ausztriában) síelni. Egyszerűen magával ragadott... azóta nem bírjuk abbahagyni. Minden évben megtalálhatóak vagyunk Lackenhofban :)

e-mail: kyramyra92@freemail.hu

Ezeken a síterepeken jártam (7):
Lackenhof
Dobogókő
Eplény
Mátraszentistván
Nagy-Hideg-hegy
Kékestető
Visegrád
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »