Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
fz Sítudás: profi
52 éves | Budapest II. kerület | 18 éve tag
INFÓK
SÍTEREP ÉRTÉKELÉSEK
Bemutatkozás
5 éves korom óta síelek, azaz 44 éve, hála édesapámnak, aki először lécre állított, és hála a BME testnevelési tanszék síoktatóinak és a csodás gyerektáboroknak, amiket szerveztek.

Több, mint 50 síterepen síeltem, gyerekkoromban Szlovákiában, később a "határnyitás" után Ausztriában, majd Franciaország, Olaszország, Szlovénia, Svájc és Ausztria vegyesen. Egyik hobbim, hogy minél több síterepet fedezzek fel, eddigi kedvenceim: Les Trois Vallees, Val d'Isere, Paradiski, Zermatt-Cervinia, Verbier és Ischgl.

A legnagyobbak közül célom többek között Davos/Klosters, St. Anton és Megeve felkeresése, ezek eddig kimaradtak.

Az utóbbi években egyre inkább visszaszoktam Ausztriába.

Nemcsak magát a csúszást, hanem a hegyeket, a téli tájat, a havat, a csoportos síelést, a hegyi éttermekben elköltött ebédeket és a síelés utáni esti bulizást vagy társasjátékozást is imádom, azaz mindent, ami a síeléshez kapcsolódik.

A síelés mellett nagyon szeretem a különböző, síterepek összehasonlításával és jellemzésével foglalkozó kiadványokat, ezek közül a legjobbnak a korábban évente megjelenő, de már megszűnt angol Where to Ski and Snowboard könyvet tartom. Jó színvonalú volt a szintén angol The Good Skiing Guide is, de ez is néhány éve megszűnt.

Legnagyobb gyermekem, Marcell 4 éves korában kezdte a síelést két évig a K2 Freestyle Vasas SC színeiben versenyzett, de évekkel ezelőtt átnyergelt a focira, már csak hobbiként síel. A két kisebb, a 8 éves Melinda és az 5 éves Márk is tanulja már javában a sportot, a pesthidegkúti Slider Club-ban.

Ebben az idényben 2018 januári Kreischberg és 2018 márciusi Davos biztos, és valószínű egy szlovákiai hétvége, itt közel 30 éve nem síeltem.
Adataim
Név Fülöp Zoltán Regisztrált 2006.01.02.
Életkor 52 éves Lakóhely Budapest II. kerület
Sítudás Profi Foglalkozás Tanácsadó
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.