Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Csorba-tó / Strbske Pleso
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 1380 - 1824 m
Szintkülönbség 444 m
Sípályák hossza 8,3 km
Liftek száma 8
2,7 km
5,6 km
Húzólift
5
Ülőlift
3
Budapest: 401 km, 4 óra 9 perc Útvonalterv
A síbérlet ára naponta változik, napijegy max 55 EURKedvezményes síbérlet
Régióbérlet: Gopass Card
Értékelés:
3.4 (1085)
Értékelők listája ›
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
A Csorba-tó (Strbské pleso) síközpont a Kárpátok láncolatának legmagasabb hegységében, a Magas-Tátrában található. A központ egyben a legmagasabban fekvő tátrai település, amely az azonos nevű tó mentén terül el.

A síterepen 3 ülőszékes felvonó található. A Solisko-ról indul a síterep leghosszabb lesiklópályája ami 2600 méteres, 440 méter szintkülönbséggel. Az lnterski és a Mostíky elnevezésű, könnyűnek, illetve nagyon könnyűnek minősített lesiklópályák a Csorba-tó irányába ejtenek. A Szoliszkóról az 1-es pályával párhuzamosan "Furkota" néven új pályaszakaszt alakítottak ki, melyet egy 6 üléses Poma felvonó szolgál ki. Az alsóbb részeken lévő pályákat a szezon néhány estéjén megvilágítják.

A Csorba-tó környéke a sífutók paradicsoma. A gyönyörű fekvésű sífutópályák a Hotel FIS-től indulnak, hosszuk 5, 10 és 15 kilométer, pályakarbantartási munkákat mindhárom pályán rendszeresen végeznek. További jó minőségű sífutó útvonalakat találhatunk a Szabadság út (Cesta Slobody) mentén; hosszuk a hóviszonyoktól függően 5 illetve 17 km.

A sícentrum arculatát meghatározza a tóra néző két nagy síugrósánc. Mint a Magas-Tátra egyik legfelkapottabb üdülőhelye, a Csorba-tó környéke gazdag turisztikai kínálattal rendelkezik: szállás- és vendéglátóhelyek valamint szolgáltatások széles választéka, sok szuvenirbolt is várja az ide érkezőket.

Olvasd tovább
IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Ma
5°C
9°C
Holnap
7°C
13°C
Holnapután
12°C
16°C
7 napos előrejelzés
HÓJELENTÉS
A síterep nem szolgáltat hóadatokat.
SZÁLLÁSOK
FOTÓK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.