Csorba-tó / Strbske Pleso témájú cikkeink

Havazás után indul az igazi szezon a szlovák síterepeken

2023.01.19. Bata Attila
Szlovákiában is szinte szünet nélkül havazik a héten a magashegységekben, így érdemes lehet a jövő heti síelések tervezésénél a szlovák terepeken is nézelődni. Nemcsak a nagyobb síterepek, hanem a természetes hó miatt lendületet kapott valamelyik kisebb síterep is jó választás lehet.

Szlovákia: havazás hozott javulást a magasabb régiókba

2023.01.11. Bata Attila
Szlovákiába is megérkezett a várva várt havazás a hét elején, azonban összefüggő hótakarót még csak magasan, 900-1000 méter felett találunk a szlovák hegyekben. Főleg a Tátrákban javultak a hóviszonyok, az alacsonyabb síterepek inkább a lehűlésnek örülhetnek.

Donovaly és a többiek: újabb szlovák síterepek nyitnak

2022.12.14. Bata Attila
A hétvégén újabb fokozatra kapcsol az idei síszezon Szlovákiában. A már üzemelő síterepek mellett újabb pályákon lehet síelni. Sok hó hullott mostanában a szlovák hegyekben, így biztatóan néz ki a karácsony előtti helyzet.

7 ok, hogy miért jó a Tátrában síelni

2022.12.14. (x)
A Magas- és Alacsony-Tátra legnépszerűbb pályáit még a világkupa sztárjai is kipróbálták. Íme, 7 ok, hogy miért éri meg útnak indulni Szlovákiába a téli kalandok kedvelőinek.

Hétvégétől beindulnak a síliftek a Magas-Tátrában

2022.12.08. Bata Attila
Szombattól már a Magas-Tátrában is lehet síelni Szlovákiában. Az utóbbi napokban havazott északi szomszédunknál, a friss hó és a hóágyúk működése után kb. 50 centiméter vastag a hóréteg a Csorba-tó melletti pályákon.

Újdonságok a Tátrában a 2022/2023-as síszezonban

2022.10.23. Bata Attila
Bár a cím a Tátráról szól, idén sem meglepetés, hogy a fejlesztések javát az Alacsony-Tátrában (Chopok-Jasná) találjuk. A Magas-Tátrában inkább a szolgáltatásokban kapunk valami újat. Chopokon új ülőlift épül, ismét beindítanak egy legendás liftet és újabb hóágyúkat állítanak csatasorba.

Megdőlt az október elejei hórekord a Magas-Tátrában!

2022.10.04. Bata Attila
Eléggé bíztatóan indul az október a Tátrában a havazás mennyiségét illetően. A Lomnici-csúcson ma reggel 84 cm vastagon állt a hó, amely a legmagasabb érték, amit eddig mértek október első felében.

Akciós szezonbérlet a Tátra legnagyobb síterepeire

2022.09.02. síelők.hu
Figyelem! Aki a Tátrában szeretne az idei szezonban síelni, az un. "Okos szezonbérlettel" most jelentős összeget takaríthat meg! Az egész síszezonra szóló bérlet szeptemberben 649 helyett csak 519 euróba kerül. A TMR társaság terjeszkedik: már lengyel és cseh és osztrák síterepek is elérhetők lettek a GOPASS bérlettel.

Szlovákiában havazással indul az április a hegyekben

2022.03.31. Bata Attila
A kellemesen tavaszias napok után Szlovákiában is hidegebbre fordul az időjárás és a hegyekben a hétvégén ismét beköszönt a tél. Még találunk nyitvatartó síterepeket, de értelemszerűen egyre csökken a számuk.

Csorba-tó extra: sítúrázás és esti síelés

2022.02.22. Bata Attila
A szezon végére újdonságokat vezetett be a magas-tátrai síterep. Módosított útvonalon és hosszabb "nyitvatartással" fogadják a sítúrázókat, valamint a szezon maradék részében hat estén villanyfényes lesiklásra várják a síelőket.

Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.