Menü ≡

  Kranjska Gora Szlovénia

Síterep adatok
Magasság
800 - 1215 m
Szintkülönbség
415 m
Sípályák hossza
20 km
Liftek száma
17
12
5
10 km
8 km
2 km
A síterep jelenleg zárva van, a sípályák nem üzemelnek.
Budapest: 546 km, 5 óra 14 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 35.50 EUR    Gyerek napijegy: 21 EUR
Régióbérlet: Julian Alps
Időjárás előrejelzés
MaHolnapHolnapután
12°C
22°C
11°C
25°C
10°C
25°C
Hójelentés
A síterep jelenleg nem üzemel, ezért nem szolgáltat hóadatokat.
A síterep bemutatása
Kranjska Gora elbűvölő alpesi falu az olasz-osztrák-szlovén hármas határ közelében. Népszerű téli és nyári üdülőhely. Sípályái 800-1295 méter közötti magasságban fekszenek. Közvetlenül a településtől indulnak a felvonók, illetve találhatóak a pályák, legalábbis azoknak egy része.

Ez a terep különösen kezdők számára ideális, hiszen itt nagyrészt könnyű pályák vannak. Innen indul a négyüléses, amelyhez széles kezdőpályák tartoznak (itt este kivilágítják a lejtőt). Van itt azonban meredek FIS pálya is, amin minden évben nemzetközi síverseny egy-egy futamát bonyolítják le.

Ezekről a pályákról (amik a bátrabb sízők számára ajánlottak) továbbmehetünk Podkoren II részre, ahol egy duplaüléses és három csákányos fogadja a sízőket és snowboardosokat könnyű és széles pályákkal. A síterület 100%-át hóágyúzzák.

Nyáron bikepark várja a downhill brigázás rajongóit, a kerékpárok az ülőlifttel szállíthatók a hegytetőre. Ezzel párhuzamosan egy nyári bobpálya húzódik a hegyoldalon.

A közelben van Planica, ahol a világ egyik legnagyobb síugrósánca található, márciusban itt tartják a Síugrás Világkupa záró futamát, ami rengeteg nézőt vonz a régióba.
Olvasd tovább
Szállások
Összesen 5 db szállás
Apartman (1) 
Hotel*** (1) 
Hotel**** (3) 
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »