Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
Sisakhuzat profillapjaFérfiHaladó síelőKezdő snowboardosRegisztráció időpontja: 2013.11.10.
Név: Evercover Sisakhuzatok
Életkor: 8 éves
Foglalkozás: Sisakhuzatokat gyártunk és forgalmazunk 14 sportághoz
Lakóhely: Budapest
Sítudás: Haladó
Snowboardtudás: Kezdő
Bemutatkozás
Az Intercover Kft. egy 2013-ben alapított családi vállalkozás, mely célul tűzte ki, hogy exkluzív, kiváló minőségű sport sisakhuzatokat gyártson elérhető áron, elsősorban magyar sportrajongóknak. Alig néhány évvel később, Evercover márkanévvel a világ 72 országába szállítunk sisakhuzatokat.


Sikerünk titka az, hogy nem szívvel és lélekkel, hanem valódi szerelemmel dolgozunk cégünkön és cégünkben. Rájöttünk, nincs szükség drága sportfelszerelésre és kiegészítőkre ahhoz, hogy valóban örömünket leljük abban, amit teszünk. Semmi más nem kell a varázslathoz, mint egy kis kreativitás, odafigyelés, munka és akarat.


Így született meg a ma már védjegyoltalom alatt álló Evercover Sisakhuzatok, angolul: Evercover Helmet Covers.


Amerikán át Japántól Chile-ig immár több, mint 70 országban találtunk visszatérő vásárlókra, köztük olyan neves cégekkel, mint az IBM, a Google, a Tebodin, az Amplemann, a Lloyds Bank, a Newton vagy akár az Oslói Gyorskorcsolya Szövetség. A világ számos pontján (a teljesség igénye nélkül: New York, Sydney, Prága, London, Melbourne) vannak viszonteladó üzleteink, partnereink, forgalmazóink, melyek száma évről évre nő. Európai, amerikai, kanadai, ausztrál és új zealandi iskolások ezrei viselik évről évre uniformisukhoz illeszkedő sisakhuzatainkat. Mivel megrendelőink zöme angol nyelvterületről érkezik, ezért a kommunikációnk is főként ezen a nyelven folyik.


Nagyságunk a kicsinységünkben rejlik: ugyanolyan figyelemmel és törődéssel készítjük el megrendelőinknek az egy-egy darab egyedi sisakhuzatot is, mint a több ezres-tízezres megrendeléseket.


Zászlóshajóként támogatunk magánembereket és nemzetközi szervezetet, akik célul tűzték ki, hogy segítsenek másokon, globális, nemzeteken átívelő kezdeményezésekben, felhívásokban veszünk részt.


Mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy termékeink magyar tervezők ötletei alapján, magyar munkaerők közreműködésével, Magyarországon készülnek.


Az évek során számos elismerésben volt részünk, leginkább mégis arra vagyunk büszkék, hogy a 2016-os évben pályázói lehettünk az Év Széchenyi Vállalkozása Díjnak. Nagyon köszönjük a hatalmas erkölcsi elismerést a Széchenyi családnak, a Budapest Bridge-nek és a bizottság elnökeinek, melyet a Széchenyi örökség folytatásáért és hazánk nemzetközi véráramba való bekapcsolásáért kaptuk.


A rengeteg pozitív vásárlói visszajelzésnek köszönhetően mára bizonyosságot nyertünk afelől, hogy van igény és bizalom kis magyar vállalkozásunk termékei iránt az egész világon.


Ezeken a síterepeken jártam (13):
Bad Kleinkirchheim
Campiglio Dolimiti
Chopok - Jasná
Donovaly
Eplény
Kaprun
Kreischberg - Murau
Lachtal
Les 2 Alpes
Nassfeld
Obertauern
Semmering - Stuhleck
Tonale
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »