Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Bosnyák Norbert Sítudás: profi
40 éves | Budapest | 20 éve tag
INFÓK
SÍTEREP ÉRTÉKELÉSEK
Bemutatkozás
Több, mint 10 éves sítáborszervezői tapasztalattal rendelkezve főleg Franciaországba, de Ausztriába Lengyelországba és Ukrajnába (!) szervezek buszos síutakat, sítáborokat olcsón. Eredetileg egyetemista-főiskolás korosztály számára kezdtem el szervezni, amikor még én is tanultam, de ma már ugyanúgy jönnek velem a pihenni vágyó családok, mint a bulizni, és lazítani vágyó fiatalok, valamint az egyéni utasok egyaránt!

Hobbim a síelés, és a sítáborok szervezése, valamint sportrendezvények, futsalbajnokságok lebonyolítása. Nem célom a vendégköröm "kizsákmányolása", igyekszem táboraimat a lehető legolcsóbban kihozni, hogy minden télisport szerelmese elérhető áron juthasson el Európa legszebb síterepeire! Talán ezért is nő évről-évre a velem utazók száma, és ezzel magyarázható, hogy akik voltak már velem, szívesen jönnek a következő években is! Csoport,- és utazásszervező vagyok, évek óta megbízható utazási irodán keresztül szerzem a szállásokat és a síbérleteket,és egy 5 éve bejáratott buszos cég szállít minket évről-évre!

Sítáboraim helyszínét mindig úgy választom meg, hogy a kezdőktől a haladókon át a sokat látott profik is megtalálják a maguknak való zöld-kék-piros-fekete, vagy esetleg a jelöletlen szűzhavas pályákat. A snowboardosokra is gondolok, mindig van a célterületen legalább egy funpark, ahol a merészebbek letesztelhetik tudásukat, és csiszolhatják technikájukat. Igyekszem a síterepeket úgy kiválasztani, hogy relatíve nagy legyen és változatos (min 100km). Figyelem a magasságokat (hóbiztos terep) és a szintkülönbségeket (hosszan élvezhető pályák), valamint, hogy a kabinos és ülőszékes felvonók többségben legyenek a kényelmetlenebb és a boardosok által nem kedvelt húzósliftekkel szemben.

A szállások kiválasztására is nagy figyelmet fordítok. Első szempont, hogy minden esetben pályaszállás legyen! Vagy egy felvonó, vagy pedig egy pálya van közvetlenül a szállás mellett. A francia apartmanok nem a tágasságukról híresek, de aki csúszni jön, annak úgysem ez az elsődleges szempont. Ennek ellenére adok erre is, igyekszem a legtágasabb, legújabb, legszebb helyen fekvő apartmanokból foglalni, és nem hátrány az sem, ha fűtött uszoda, gőzfürdő, szauna várja este a pihenni vágyókat.

A közösségi élményekre nagy hangsúlyt fektetek, elvárás, hogy a városban legyen disco, éttermek, pubok, akár egy nagyobb közösségi tér, ahol lehet ismerkedni, szórakozni...

Referenciáimat a www.siutak.eoldal.hu weboldal fotóalbumában megtaláljátok!

Üdvözlettel: Bosnyák Norbert
Adataim
Név Bosnyák Norbert Regisztrált 2003.12.22.
Életkor 40 éves Lakóhely Budapest
Sítudás Profi Foglalkozás utazás,- és sportrendezvényszervező
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.