Menü ≡

Falkert - Heidi Alm Skipark témájú cikkeink

2020.11.17.
Ausztria: friss hó és üzemelő hóágyúk
Hétfőn egy kisebb hidegfront hozott némi havat az osztrák hegyekbe. A gleccsereken 10-15 cm is összejött. A hideget kihasználva ismét üzemelnek a hóágyúk a magasabb síterepeken. Pénteken már a völgyekben is havazhat.
2020.10.11.
Megérkezett a tél Ausztriába: 30-70 cm friss hó
Menetrendszerűen megérkezett az újabb havazás az osztrák hegyekbe, hétfő reggelig 30-70 cm hó hullhat a magasabb hegyekben.
2020.09.28.
Dolgozz idén télen Ausztriában, álomszép környezetben!
Ausztriában, az álomszép Karintia közepén található magyar tulajdonú gyermek szálloda keres segéd síoktatókat, akinek heti 6 nap 8,5 órában oktatás, síprogram szervezés, animáció, vendégekkel való kapcsolattartás, vendégek kiszolgálása, és a gyerekek részére egyéb programszervezés lenne a munkájuk.
2019.10.17.
Öt karintiai síterepet köt össze a Nockberge Trail
Újdonság a karintiai télben a Nockberge Trail, az öt sívidéket, Katschberget, Innerkremst, Turrachot, Falkertet és Bad Kleinkirchheim/St. Oswaldot összekötő túraútvonal. A Katschbergről induló négy napos sítúra teljes hossza 64 kilométer.
2018.12.24.
Ausztria: beszakadt a tó jege a ratrak alatt
Ritka és szerencsés baleset történt szombaton a karintiai Falkert síterepén. A helyi tó jegét készítették elő a ratrakkal, amikor a tó legmélyebb pontján a jég beszakadt és a közel négytonnás gép a tó aljára süllyedt. A sofőr az utolsó pillanatban ki tudott ugrani és szerencsésen megúszta.
2017.09.19.
Ausztria: óriási hó esett és még nincs vége
Valósággal berobbant a tél az osztrák hegyekbe, Vorarlbergtől kezdve egészen a magyar határhoz közeli hegyekig esik a hó. Ahogy arra számítani lehetett, a 2000-2500 méter feletti régiókban tekintélyes hómennyiség jött össze.
2016.12.08.
Kinderhotel Schneekönig memóriajáték
Van 1 perced? Ugye ismered a klasszikus memória-játékot? Játssz az új KINDERHOTEL SCHNEEKÖNIG MEMORY játékunkkal, párosítsd a képeket és nyerj értékes síüdülést az egész család részére!
2015.10.12.
Heidi-Alm, a különleges hangulatú alpesi üdülőfalu
Heidi Alm síterepe 1700 - 1.875 méteren helyezkedik el, így Ausztria negyedik legmagasabb települése! Igazi paradicsom a gyermekesek részére, a síterep összes szolgáltatása erre épül fel!
2013.02.25.
Eddig elégedettek a síszezonnal a karintiai síterepek
Üzemeltetői szempontból már túl vagyunk a szezon legfontosabb időszakain, vagyis a karácsonyi és újévi ünnepeken, és nemrég ért véget az egyik legfontosabb periódus a három hétre elosztott iskolai síszünet. A közép-karintiai síterepek elégedettek az eddigi szezonnal, sokan javulást várnak tavalyhoz képest.
2010.11.11.
Hétvégén elolvadhat a frissen hullott karintiai hó
Nagyon rosszul kezdődött eddig a november Ausztriában. A sokéves átlagokhoz viszonyítva a novemberi hónap eddig legalább öt fokkal melegebb a szokásosnál. A múlt hét pénteken pedig számos osztrák településen mértek 22-23 fokot, amellyel sok helyen megdőlt a novemberi meleg rekord.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »