Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelni gyerekkel? Te megőrültél? Nyugi, itt jó lesz!

2023.08.16. 2023.10.09. Fekete Ági, sielok.hu | frissítve: 2023.10.09.

Kell egy kis bátorság ahhoz, hogy gyerekekkel induljunk el síelni. Szerencsére Ausztria elképesztően jól ki van erre gyúrva, pontosan tudják, hogy milyen kényelmi szolgáltatásokra van szüksége a családos síelőknek.
Még fontosabb a helyválasztás, ha gyerekekkel mentek síelni
Az mindenhol alap, hogy gondoskodnak a gyerekek szórakozásáról rossz idő esetén is - minimum van egy játszószoba, de játszótérrel és játszóházzal is készülnek itt-ott. Van, ahol konkrétan ovi is üzemel. Az alábbi felsoroltak szinte mind pályaszállások, így megússzuk a gyerekek és cuccaik hurcibálását a sípályáig.

Kipróbáltuk: kisgyerekkel is bevált és nincs messze

Bartelbauer panzió és apartmanok - Ausztria, Stájerország, Mariazell

Ez a családi panzió kitűnő pályaszállás családosoknak - gyakorlólift, varázsszőnyeg és gyakorlópálya is van itt a gyerekeknek, valamint az összes nehézségi szintű pálya elérhető innen. Ráadásul 10 perc séta Mariazell belvárosa, ami a karácsony előtti időszakban különösen hangulatos. A Bartelbauerben van játszótér, játszósarok, gyermekmenü, szánkóbérlés és persze sísuli is. Ha gyerekekkel szeretnétek karácsonyváró síelést, akkor itt a helyetek. Bartelbauer Gasthof - több infóért kattints! 

Boldog gyerekek és kipihent szülők

Familienhotel Hinteregger - Katschberg

Ez a négy csillagos szálloda optimális pályaszállás családosoknak - egy kimondottan gyerekközpontú síterepen. Hinteregger bónuszkártyával ráadásul kedvezményt is kapnak a családok síkölcsönzésből, sítanfolyamokból, síbérletből, és más szolgáltatásokból. Családi szobák és apartmanok is választhatók. Az óriás wellness részlegben kültéri gyermek pezsgőfürdő is van egyik medencéből a másikba vezető csúszdával. Irány Katschi!
Kültéri gyermek pezsgőfürdő az egyik medencéből a másikba vezető csúszdával
Kültéri gyermek pezsgőfürdő az egyik medencéből a másikba vezető csúszdával
Familienhotel Hinteregger - több infóért kattints! 

Síovi a Grizzly barlangjában

GRIZZLY Sport & Familien Resort****, Katschberg-Aineck

Katrin óvónéni síoktató varázsszőnyeggel, játszóházzal, gyerekmenüvel és számtalan programmal várja a gyerekeket. A Grizzly Kiddy's Club minden hétköznap 9:30 és 15:30 között foglalkoztatja a 3 évesnél idősebbeket, akárcsak egy rendes ovi. A kisebbek felügyeletét is vállalják, ahogyan az ovi üzemóráin kívülre is igényelhetünk bébiszittert. Intenzív német nyelvtanfolyam a gyerekeknek, amíg a szülők síelnek, ja klar! Több infóért kattints ide! A Grizzly Hotel téli csomagajánlatai 
A GRIZZLY Sport & Familien Resort igazi pályaszállás
A GRIZZLY Sport & Familien Resort igazi pályaszállás

Síoktatás instruktorokkal

Slow Travel Resort Kirchleitn***, Bad Kleinkirchheim

A Kleinwild üdülőfalu apartmanjai mind tökéletesen felszereltek önellátásra, de félpanziós ellátást is kérhetünk svédasztalos reggelivel, vacsorával, délutáni uzsival és akár gyermekebéddel is. Az üdülőfalutól 200 méterre található a helyi síiskola, ahol magyar oktatókra is bízhatjuk a gyerekeket. Síelés után vagy helyett pedig várja a kicsiket a falu játszótere, rossz idő esetén pedig a játszószoba. Slow Travel Resort Kirchleitn - több infóért kattints! 

A hely, ahol akkor sem őrülsz meg, ha a gyerek nem hajlandó síelni

FRANZ Ferdinand Mountain Resort, Nassfeld

Egy 140 négyzetméteres játszóbirodalom várja itt további fárasztásra a síelésben megfáradt vagy épp az ellen sztrájkoló gyerekeket. Vannak csúszdák, gyerek gokartpálya, mászófal és minden, amin a felesleges energiákat el lehet költeni. A nagyobbak dolgozhatnak az életben, de főként a kollégiumban való érvényesüléshez oly nélkülözhetetlen billiárd és darts szkilljeiken, az ingyenes WiFi pedig még a duzzogó kamaszokat is lefoglalja. Lehet családi szobát bérelni kihúzható kanapéággyal és minden szobához tartozik sportfelszerelés-tároló is. A hotel a nassfeldi Millennium Express felvonó mellett van. Több infóért kattints ide! FRANZ Ferdinand Mountain Resort - akciós ajánlatok 

Gyerekhotel 1860 méteres magasságban

Kinderhotel Schneekönig, Falkert

Legyen akár tél, akár nyár, a magyar személyzetű Kinderhotel Schneekönigben garantáltan nem fog unatkozni a család egyik tagja sem! Ha a szülők síelni szeretnének, csak felcsatolnak és már csúszhatnak is a szálloda épülete mellől, míg a gyerekek a síoviban tanulhatják meg a lesiklás alapjait. A szálloda wellness részlege gyerekbarát módon lett kialakítva, a tágas játszóház és az animációs programok is hozzájárulnak a felejthetetlen üdüléshez! Kinderhotel Schneekönig - több infóért kattints! 
Tanulópálya gyerekeknek hosszú varázs-szőnyeggel Falkerten
Tanulópálya gyerekeknek hosszú varázs-szőnyeggel Falkerten
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.