Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Válaszd a kényelmet! A legpályább pályaszállások Ausztriában

2023.08.16. 2023.10.23. Fekete Ági, sielok.hu | frissítve: 2023.10.23.

Kilométereket buszozni vagy autózni a legközelebbi felvonóig? Sícipőben baktatni akár csak a buszmegállóig igazi kaland, amit inkább kihagynánk. Tegyük hozzá, snowboardbakancsban sem sokkal egyszerűbb. Egy igazi pályaszállás megszabadít ezektől a kényelmetlenségektől, ráadásul ha időben foglalsz, akkor behúzhatod a tutit és semmilyen kényelmi szolgáltatásról nem kell lemondanod. Lássuk a legjobbakat!
Monarchia Park - igazi pályaszállás Lachtalon, ahol egészen az ajtóig tudsz csúszni
Monarchia Park - igazi pályaszállás Lachtalon, ahol egészen az ajtóig tudsz csúszni

Napfény, úszómedence, csákányos

Monarchia Park - Ausztria, Stájerország, Lachtal

4-6 vagy 8-10 fős apartmanok közül választhatunk, bátrak akár az erkélyéről is azonnal a pályára ugrathatnak. Egy napfényes kis üdülőfalu ez a Lachtal síparadicsom egyik pályája mellett, az úszómedencéből gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre. Az itt található csákányos felvonó a piros és kék pályák találkozásánál fekszik. Több infóért kattints! A Monarchia Park akciós ajánlatai 
Monarchia Park - abszolút pályaszállás Lachtalon
Monarchia Park - abszolút pályaszállás Lachtalon

Gyakorlólift, gyakorlópálya, gyakorlószőnyeg

Bartelbauer panzió és apartmanok - Ausztria, Stájerország, Mariazell

Ez a családi panzió kitűnő pályaszállás családosoknak - gyakorlólift, varázsszőnyeg és gyakorlópálya is van itt a gyerekeknek, valamint az összes nehézségi szintű pálya elérhető innen. Ráadásul 10 perc séta Mariazell belvárosa, ami a karácsony előtti időszakban különösen hangulatos. A Bartelbauerben van játszótér, játszósarok, gyermekétlap, szánkóbérlés és persze sísuli is. Ha gyerekekkel szeretnétek karácsonyváró síelést, akkor itt a helyetek. Bartelbauer Gasthof - több infóért kattints! 
A Bartelbauer családi panzió - szemben a mariazelli sípályákkal
A Bartelbauer családi panzió - szemben a mariazelli sípályákkal

Tó, wellness, luxi

Apparthotel Silbersee - Ausztria, Stájerország, Turracher Höhe

A sílifttől mindössze 20 méterre található apartmanoktól sétatávolságra egy is fekszik, ahol jókat lehet sétálni síelés előtt és után. Az apartmanok tökéletesen berendezettek önellátásra, de a közelben több étterem is található. Wellness részleg, bevásárlószolgáltatás és zsemleszerviz teszi teljesen feleslegessé azt, hogy a szállásunkat síléc nélkül hagyjuk el. Több infóért kattints ide! Aparthotel Silbersee - több infóért kattints! 
Apparthotel Silbersee - a sílifttől mindössze 20 méterre!
Apparthotel Silbersee - a sílifttől mindössze 20 méterre!

Luxi, luxi, luxi

AlpenParks-Hagan Lodge - Ausztria, Stájerország, Altaussee-Loser

Luxushütték közvetlenül Altaussee - Loser síterepénél, sőt: régiós síbérlettel összesen 120 km-nyi pálya becsúszható (Schneebären Card)! Ilyen is van, méghozzá félpanziós ellátással, ráadásul a kutyát is hozhatjuk magunkkal némi felár ellenében. Tágas, minőségi berendezéssel felszerelt apartmanokban pályázhatunk, ahol még boros és pezsgős poharak is vannak, de törölközőt sem kell hoznunk magunkkal. A Loser ski lift egy pár lépésnyire van innen, de a sífutópályák is a közvetlen közelben vannak. Több infóért kattints ide! az AlpenParks - Hagan Lodge akciós csomagjai 
Luxushütték Loser síterep alján, közvetlenül a sípályák mellett
Luxushütték Loser síterep alján, közvetlenül a sípályák mellett

Luxi magyarul

Alm Resort Chalets - Ausztria, Karintia, Nassfeld

Itt is a luxus és a pályázás dominál – Nassfeld 110 km-nyi pályája terül el az ultramodern apartmanok körül. Ide is hozhatunk kutyát felár ellenében, a szállás mellett van étterem, reggelre rendelhetünk friss pékárut, de egy bolt is van a közelben. A magyar nyelven is beszélő recepciós gondoskodik róla, hogy otthon érezzük magunkat. Alm Resort Nassfeld - több infóért kattints! 
Family Chalet és Family Chalet Deluxe
Family Chalet és Family Chalet Deluxe

Cuki házak és egy kedves síoktató

Feriendorf Koralpe

Újdonság a kínálatunkban a közvetlenül a sípályák mellett felépített 4 csillagos, 22 faházból álló alpesi üdülőfalu 1600 méteres magasságban, a karintiai Koralpén. A családbarát faházak 94-190 m²-es területükkel 2-8-10 személynek kínálnak bőséges helyet. Hangulatos belső kialakításuk és igényes berendezésük tökéletes hangulatot teremt az üdüléshez. Ugyanitt magyar nyelvű síoktatás igényelhető! Feriendorf Koralpe - több infóért kattints! 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.