Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Isola 2000 témájú cikkeink

2019.09.16.
Snowpass Card - itt a világ legnagyobb szezonbérlete!
A 2019/20-as síszezon újdonsága, a Snowpass Card, mely a világ legnagyobb síbérleteként hirdeti magát. Valóban különleges ajánlat, ilyen még nem volt a piacon. A bérlet egyedülálló módon 11 európai ország több mint 100 síterepére érvényes a teljes szezonra. Normál ára 895 euró, elővételi ára viszont csupán 395 euró.
2017.11.19.
Val Thorens: rengeteg pályával nyitottak a 3-völgyben
Hosszú heteken át Tignes gleccsere volt az egyetlen üzemelő síterep Franciaországban, ez csak a mostani hétvégén változott meg. A Három-völgy egyik legismertebb síterepe, az Alpok legmagasabban fekvő üdülőfaluja, Val Thorens, a hétvégén megkezdte az idei szezont mindennapos üzemmódban.
2016.11.23.
Méteres havazás és áradások Franciaországban
Tegnap óta tombol a vihar Franciaország déli részén, amely nagy mennyiségű csapadékot hozott a környékre. Az alacsonyabb helyeken 1-2 nap alatt a szokásos eső mennyiségének többszöröse hullott le. A francia, de a közeli olasz és svájci hegyekben is közel egy méter vastag a hó a 2000 méter feletti részeken.
2016.10.13.
Franciaország: a Déli-Alpok komoly havazást kapott
Komoly havazás érte el ma reggelre Franciaországban az Alpok déli oldalát. Számos olyan síterep található ebben a régióban, amely a magyar buszos sítúrák szokásos célpontja. A havazásból nemcsak a közvetlen régió, hanem a távolabbi és magasabb csúcsok, valamint a határ olasz oldala is kapott.
2016.02.29.
Dél-Franciaország: méteres hó hullott 48 óra alatt
A mostani szezon eddigi terméseihez képest nagyon sok hóval búcsúztatta az időjárás a februárt a francia síterepeken, de különösen a dél-francia hegyekben hullott nagyon sok hó. Isola 2000 síterepét hétfőn a lezúdult lavina miatt nem is lehetett megközelíteni közúton.
2015.10.05.
Havazás borította be a hegyeket Dél-Franciaországban
Dél-Franciaország néhány részén tombolt az ítéletidő az elmúlt hétvégén. A tengerparton, Cannes, közelében rekordmennyiségű eső hullott. Lenn áradások pusztítottak, de a magasabb részeken hó formájában érkezett a csapadék. Több magashegyi hágón átvezető országutat le kellett zárni a havazás miatt.
2015.01.15.
A pályafelügyelő látta el droggal a síelőket
Érdekes életet élt a magyar csoportok körében is népszerű dél-francia síterep, Isola 2000, egyik pályafelügyelője. Munkaidőben azt figyelte ki szegi meg a szabályokat a sípályán, azon kívül pedig kenderrel látta el a síelőket, de állítólag jutott belőle a síterep többi személyzetének is.
2014.02.20.
Isola 2000: nagyon havas az idei szezon
A Meteo France felmérése szerint történelmi csúcsokat döntöget a hóréteg vastagsága a dél-franciaországi hegyekben. Isola 2000 és a környező síterepek nagyon sokat profitáltak januárban a délről érkező csapadékból. A síterepen az utóbbi hetekben akár a megtelt táblát is ki lehetne rakni.
2013.12.04.
Isola 2000: vasárnap megkezdődött a szezon
Isola 2000 síterepére a magyarok is nagyszámban zarándokolnak el minden évben. A dél-franciaországi síterep vasárnap kezdte meg az idei szezont. Már az első napon a pályák több mint kétharmadán lehetett síelni. A környékbeli síterepek is folyamatosan nyitnak a következő hétvégeken.
2012.12.16.
Isola 2000: sziklaomlás, majd lavina a környéken
Igazán szerencsétlenül jött ki ez a hétvége az egyik legismertebb dél-francia síterep, Isola 2000 környékén. Ideális hóviszonyok fenn a hegyekben, mindenki a hétvégi síelésre vár, de pénteken szikla omlik az odavezető útra, szombaton pedig lavina zúdul le a hegyekből az országútra.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »