Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Arabichl - Kirchberg am Wechsel témájú cikkeink

2018.11.25.
Alsó-Ausztria: új szabályok sítúrázóknak
A tavalyi szezonban nem volt egyszerű a sítúrázók helyzete nemcsak Alsó-Ausztriában, hanem szomszédunk számos síterepén. Balesetek követték egymást, időnként betiltották a sítúrázást a kezelt pályákon. Az idei szezonra az alsó-ausztriai síterepek új és vélhetően világos szabályokat dolgoztak ki a sítúrázóknak.
2017.10.31.
Ezek az újdonságok várnak Alsó Ausztria síterepein
Új családi park és szállodák, aprés ski hütték nyíltak Alsó-Ausztriában: a magyar turisták továbbra is bizalommal választhatják a közeli osztrák régiót hosszabb-rövidebb kirándulás céljából - fogalmazott Petra Bohuslav turizmusért és gazdaságért felelős tartományi miniszter azon az exkluzív budapesti sajtóeseményen, ahol őstermelők is képviseltették magukat, ízelítőt adva saját készítésű finomságaikból.
2016.11.20.
Ausztria: több helyen mégsem lesz korai szezonstart
Az elmúlt napok esőzései és várható enyhe idő miatt több osztrák síterep lefújta a hétvégi nyitást. Ugyanakkor szombaton egy tiszavirág életű hidegfront hozott havat, a gleccsereken helyenként 15-20 cm friss hó esett.
2016.11.18.
Alsó-Ausztria: hóágyúk nélkül nyit Kirchberg-Arabichl
Napjainkban ritkának számít az a sípálya, ahol nincs hóágyú. A határ közeli Arabichl hóágyúk nélkül üzemel, sőt a legutóbbi havazásokat kihasználva szombaton, azaz november 19-én kezdik a szezont, Alsó-Ausztriában elsőként.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »