Menü ≡

Kreischberg - Murau témájú cikkeink

2021.09.12.
Melyik osztrák síterepen lesz legdrágább idén a napijegy?
Természetesen idén is folytatódik a síbérletek drágulása. Átlagosan 4-5%-kal kérnek többet a napijegyekért, mint tavaly. Idén újabb lélektani határt lép át több osztrák síterep, néhány helyen már 60 eurónál többet is elkérnek egy napijegyért.
2021.08.17.
Hüttekirálynők és hüttekirályok, válasszatok birodalmat!
Noha még messze van a tél, mégis itt az ideje, hogy álmodozzunk egy kicsit. Összegyűjtöttük a legfrankóbb kis hüttebirodalmakat. Mindenki válasszon egyet magának és képzelje el, hogy ott lakik. Magas élet az Alpokban. Gyerünk!
2021.03.16.
Kreischbergi síkabin Budapesten: vajon mi lesz a sorsa?
Az ünnepi hétvégén több Facebook oldalon feltűnt egy Fundango matricás síkabin, amit sokan a Kreischbergről ismerhetnek. De vajon mit keres egy sílift a Parlament előtt vagy a libegőnél?
2021.03.03.
Kreischberg: megkezdődött a régi sílift bontása
Pontosabban, inkább azt kellene mondani, hogy megkezdődött az új kabinos lift építése, amely a régi lift helyére érkezik. Ebben az esetben is igaz, minden nagyobb építkezés bontással kezdődik.
2021.02.09.
Kreischbergen február 28-án véget ér a síszezon
A napokban hivatalossá vált a hír, miszerint Kreischbergen az idei síszezon csak február 28-ig tart. Ezt követően már csak a környező síterepeken lesz lehetőség síelni.
2021.01.27.
Eredményhirdetés: ők nyertek síhétvégét és napijegyet Kreischbergre
Kreischberg kvízünben 3 egyszerű kérdésre kellett válaszolni. A kvíz kitöltői között értékes síhétvégét, valamint síjegyeket sorsoltunk ki.
2021.01.12.
Kreischbergen versenyzett a snowboardos, Fricz Botond
A hétvégi kreischbergi világkupa-fordulóval megkezdődött a snowboardosok olimpiai kvalifikációs időszaka
2021.01.07.
Kreischberg: freestyle világkupa versenyeket rendeznek
Az észak-amerikai versenyek törlése után a Kreischberg/Murau világkupa verseny továbbra is fix pont maradt a FIS freestyle világkupa naptárban. A hétvégén körülbelül 20 ország versenyzői mérik össze tudásukat a Big Air versenyben. Az Eurosport 2 élőben közvetíti a döntőket.
2021.01.04.
Kreischbergi újdonságok a 2020/21-es síszezonban
Az idei tél legnagyobb meglepetése Kreischbergtől az "EAGLE", azaz sas panoráma étterem kristály alakzatú épülete mesés kilátással, "Ski-Drive-In"-nel. Természetesen a FIS világkupa sem marad ki, és a gyermekek is újra örvendezhetnek az izgi kalandoknak, szüleik pedig a családi kedvezményeknek. Bátraknak ajánljuk a Snowpark Kreischberg pályáit!
2021.01.03.
Mikor és hol fogsz síelni? Írd be közösségi naptárunkba!
A Síelők fórumában több mint 10 éve született meg a sínaptár ötlete. Az idei szezonban különös jelentősége van, megtudhatod, hogy kivel találkozhatsz össze a sípályákon.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »