Menü ≡

Nincs autód, de síelnél? Buszos síutakat ajánlunk

2020.09.16. | Frissítve: 2020.11.25. | Szerző: sielok.hu
A magyar utazási irodák elsősorban franciaországi síterepekre szerveznek buszos síutakat. Az 1300 km-es távolságot 15-20 óra alatt teszi meg az autóbusz Budapestről a Francia-Alpokba. Mutatjuk a kínálatot.
Az utazásszervezők közül a SkiLines, a Síeljünk.hu, a Síutak.hu és a Travelex indít buszokat Franciaországba, a célállomások listája pedig elég hosszú, elérhetővé vált többek között Alpe d'Huez, Risoul, Val Cenis, Megéve, Tignes, La Rosiere, Les Sybelles, La Plagne, Isola 2000, Serre Chevallier, Chamrousse, Puy St. Vincent és Les Menuires a világ legnagyobbjának számító Három Völgy (Trois Vallees) sírégióban. Külön érdekesség, hogy a Travelex az Isola 2000 síterepre indított buszos utazást Monaco-i városnézéssel kombinálja.

A SkiLines.hu bizonyos időpontokra és helyszínekre prémium buszjáratokat indít. A Neoplan Starliner, Mercedes és Setra buszokon megnövelt lábtér és a szokásosnál nagyobb üléstávolság szolgálja a kényelmet. A prémium buszok üléspáronként egy-egy 230 voltos áramforrással vannak ellátva, melyek segítségével a különböző kütyük felváltva tölthetők. Így gyorsabban telik el a hosszú utazás.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A buszos síutak kínálata azonban nem merül ki a franciaországi úti célokban. Ausztriában Gerlitzen is elérhető már autóbuszos utazással a Montana utazási irodával, de akár a Hintertux gleccserre szervezett besízőtúrán is részt vehetünk a SkiLines jóvoltából. Különlegesebb helyeket is megcélozhatunk autó nélkül: mint például a svájci Grimentz-Zinal síterepét, szintén a SkiLines szervezésében. 1-2 napos sítúrákhoz is lehet csatlakozni.

Itt lehet böngészni a szervezett buszos utakat, országra is szűrhetők az ajánlatok: https://sielok.hu/siutak-es-sitaborok/buszos/
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »