Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Utazz autóbusszal francia vagy osztrák síterepekre!

2023.09.06. 2023.11.20. sielok.hu | frissítve: 2023.11.20.

A magyar utazási irodák elsősorban franciaországi síterepekre szerveznek buszos síutakat. Az 1300 km-es távolságot 15-20 óra alatt teszi meg az autóbusz Budapestről a Francia-Alpokba. Mutatjuk a kínálatot: Franciaország után jönnek az osztrák úti célok is!

Utazz autóbusszal a Francia-Alpokba!

Az utazásszervezők közül a SkiLines, a Síeljünk.hu, a Síutak.hu és a Travelex indít buszokat Franciaországba, a célállomások listája pedig elég hosszú, elérhetővé vált többek között Les2Alpes, Alpe d'Huez, Les Orres, Risoul, Val Cenis, Megéve, Tignes, La Rosiere, Les Sybelles, La Plagne, Isola 2000, Serre Chevallier, Avoriaz, Puy St. Vincent, Montgenevre, Valloire/Valmeinier és a világ legnagyobbjának számító Három Völgy (Trois Vallees) is. Külön érdekesség, hogy a Travelex az Isola 2000 síterepre indított buszos utazást Monaco-i városnézéssel kombinálja, illetve hogy az általuk szervezett utakon az utazási szolgáltatásokon túl általában síoktatás is elérhető.

Utazz tökéletes időzítéssel!

A franciaországi szombat-szombat turnusoknak hála ezek a buszutak pont ideális időzítésűek. A Travelexnél mindenhova péntek este van indulás, már bőven munkaidő után, tehát aznapra nem kell szabadságot kivenni. Hazaérkezés pedig következő hét vasárnap kora reggel, tehát még van egy teljes napja mindenkinek kipihenni a sí-pihenést :) és a hazautat a következő hétfői munkanap előtt. A hazaút egyébként törvényszerűen mindig sokkal gyorsabban eltelik.
Így néz ki egy prémium busz belülről - Fotó: skilines.hu
Így néz ki egy prémium busz belülről - Fotó: skilines.hu

Prémium buszjáratok extra kényelemmel

A SkiLines.hu bizonyos időpontokra és helyszínekre prémium buszjáratokat is indít. A Neoplan Starliner, Mercedes és Setra buszokon megnövelt lábtér és a szokásosnál nagyobb üléstávolság szolgálja a kényelmet. A prémium buszok üléspáronként egy-egy 230 voltos áramforrással vannak ellátva, melyek segítségével a különböző kütyük felváltva tölthetők. Így gyorsabban telik el a hosszú utazás. A SkiLines utazási iroda rendelkezik a legtöbb elérhető úti céllal és legnagyobb szálláskínálattal a Franciaországba szervező irodák közül.

Ausztriába is utazhatsz autóbusszal síelni

A buszos síutak kínálata azonban nem merül ki a franciaországi úti célokban. Ausztriában Gerlitzen is elérhető autóbuszos utazással a Montana, és a Grand Tours utazási irodával, valamint Nassfeld a Vivátbusz szervezésében.

Használd ki a hosszú téli szünetet!

A fent említett irodák gondolva az iskolai szünetekre a szilveszteri időszakban is szerveznek buszos utakat, így a gyerekeket ebben az időszakban nem kell külön „kivenni” az iskolából. Az új év köszöntése pedig nem is lehetne varázslatosabb, mint egy hófödte hegyen, jó levegőn, remek társaságban!
Több mint 30 busz indul egyszerre a Snowattackre | Fotó: Festival Travel
Több mint 30 busz indul egyszerre a Snowattackre | Fotó: Festival Travel

SNOWATTACK 2024

Az idei szezonban is több ezer fiatal utazik majd egyszerre Les 2 Alpes-ra, az egyhetes Snowattack Sí és Snowboard Zenei Fesztiválra 2024. január 20-án. Ez jelenleg a legnagyobb szabású téli rendezvény elképesztő méretű buszkaravánnal, a Festival Travel utazási iroda szervezésében.

Használd adatbázisunkat a gyors kereséshez!

Itt lehet böngészni a szervezett buszos utakat, országra is szűrhetők az ajánlatok: https://sielok.hu/siutak-es-sitaborok/buszos/
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.