Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Nincs autód, de síelnél? Buszos síutakat ajánlunk

2019.10.22. | Szerző: sielok.hu
A magyar utazási irodák elsősorban franciaországi síterepekre szerveznek buszos síutakat. Az 1300 km-es távolságot 15-20 óra alatt teszi meg az autóbusz Budapestről a Francia-Alpokba. Mutatjuk a kínálatot.
Az utazásszervezők közül a SkiLines, a Síeljünk.hu, a Síutak.hu és a Travelex indít buszokat Franciaországba, a célállomások listája pedig elég hosszú, elérhető vált többek között Alpe d'Huez, Risoul, Val Cenis, Megéve, Tignes, La Rosiere, Les Sybelles, La Plagne, Isola 2000, Serre Chevallier, Chamrousse, Puy St. Vincent és Les Menuires a világ legnagyobbjának számító Három Völgy (Trois Vallees) sírégióban. Külön érdekesség, hogy a Travelex az Isola 2000 síterepre indított buszos utazást Monacoi városnézéssel kombinálja.

A SkiLines.hu bizonyos időpontokra és helyszínekre prémium buszjáratokat indít. A Neoplan Starliner, Mercedes, Setra és Neoplan buszokon megnövelt lábtér és a szokásosnál nagyobb üléstávolság szolgálja a kényelmet. A prémium buszok üléspáronként egy-egy 230 voltos áramforrással vannak ellátva, melyek segítségével a különböző kütyük felváltva tölthetők. Így gyorsabban telik el a hosszú utazás.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Több ezer fiatal utazik egyszerre több mint 30 nagy busszal Les Orres-be, a Snowattack Sí és Snowboard Zenei Fesztiválra január végén. Ez jelenleg a legnagyobb szabású téli rendezvény elképesztő méretű buszkaravánnal.

A buszos síutak kínálata azonban nem merül ki a franciaországi úti célokban. Van besízőtúra a Hintertux gleccserre, szilveszteri túra Chopokra, Semmeringre, hótalpas túra a Rolitúra szervezésében, januári sízés Heiligenblutban a Vivát Busz szervezésében, és karácsony előtti gyerektábor Murauban az Alpesi Club síiskolával. Ausztriában Gerlitzen is elérhető már autóbuszos utazással a Grand Tourssal vagy a Montana utazási irodával. Egzotikusabb helyeket is megcélozhatunk autó nélkül: mint például az ukrajnai Bukovelt, a Kárpátok Kincsei Egyesület szervezésében vagy az erdélyi Hargitafürdőt a Tensí Utazási irodával.

Itt lehet böngészni a szervezett buszos utakat, országra is szűrhetők az ajánlatok: https://sielok.hu/siutak-es-sitaborok/buszos/
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »