Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Induljon a tél! Szezonnyitó sítáborok

2023.10.31. 2023.11.30. sielok.hu | frissítve: 2023.11.30.

A hóra éhes sízők és snowboardosok ismerik az érzést: hűl az idő, de még ki tudja mennyi idő, mire megérkezik végre az igazi tél, a hóborította lejtők és a kemény mínuszok. Sokan nem is hajlandók várni januárig, már decemberben elindulnak, hogy enyhítsék elvonási tüneteiket.
Idén is több szervezett besíző tábor között válogathatunk, 100% hógaranciával. A szálláskereséssel, programszervezéssel sem kell foglalkozni: a táborok szervezői mindent intéznek helyettünk. Lássunk néhányat az idei szezonkezdet ígéretes eseményeiből.

Mikulás tábor Lachtalban a Sítanodával
2023. december 7 - 10.

A decemberi tábort elsősorban gyermekes családoknak ajánljuk. A szálloda családias és a pályához való közvetlen kapcsolata miatt, kényelmes pihenést ígér. 🎅 Az esti fények mellett pedig, sílécen érkezik egy piros ruhás puttonyos bácsi is. 15 éves korig ingyenes síbérlet!
További infó: sitanoda.hu
Mikulás tábor Lachtalban a Sítanodával
Mikulás tábor Lachtalban a Sítanodával

Rogla - Besíző tábor Szlovéniában a Pike24 csapatával
2023. december 16 - 19.

Adventi hangolódás Szlovéniában! Ha már a tél előtt szeretnéd bejáratni a léceidet tarts a Pike 24 csapatával Roglára, ahol pályaszállással, remek konyhával és wellness szolgáltatással és nemzetközi minősített síoktatókkal várnak minden érdeklődőt.
További infó: pike24.hu
Besíző tábor Roglán
Besíző tábor Roglán

Kresichberg - besízőtábor síoktatással, sítesztekkel a Montana Tours szervezésében
2023. december 16 - 20.

Karácsony előtti besíző tábort szervez a Montana Tours, ahol síoktatással, programokkal, ingyenes Atomic, Völkl síteszttel, síversennyel, vendégművésszel, hütte partyval és 15 éves korig INGYENES síbérlettel várják a résztvevőket!
További infó: montanatours.hu
További besíző táborok 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.