Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Lachtal témájú cikkeink

2020.02.20.
A legpályább pályaszállások kényelmes síelőknek
Kilométereket buszozni vagy autózni a legközelebbi felvonóig? Sícipőben baktatni akár csak a buszmegállóig igazi kaland, amit inkább kihagynánk. Tegyük hozzá, snowboardbakancsban sem sokkal egyszerűbb. Egy igazi pályaszállás megszabadít ezektől a kényelmetlenségektől, ráadásul ha időben foglalsz, akkor behúzhatod a tutit és semmilyen kényelmi szolgáltatásról nem kell lemondanod. Lássuk a legjobbakat!
2020.01.11.
Jellemzően napos, hideg idő az osztrák síterepeken
Kissé szárazan indult az év Ausztriában. A múlt heti kisebb havazás után ismét várjuk a havat, de a síterepeken a hóágyúk teszik a dolgukat. A legtöbb síterepen napsütésben lehetett ezen a héten síelni.
2020.01.06.
Karácsonyi rekordok: sokan síeltek a stájer síterepeken
Véget ért az ünnepi roham a stájer síterepeken. Karácsony tájéka számos helyen rekordot hozott az eladott síbérletek és a szállások tekintetében.
2019.12.03.
A stájer kedvenc: Lachtal
1.600 és 2.222 m-es magasság között terül el a stájerországi Lachtal síterep, ahol 26 km-nyi szuper pályát élvezhetünk! A kicsiket igazi síbirodalom várja sok vidám programmal, a síelésen kívül kipróbálhatjuk a sífutást, az esti szánkózást, korcsolyázást és a jégtekét is. Irány Lachtal és a történelmi Oberwölz városka!
2019.11.10.
Schladming: hétvégére tervezik a síszezon kezdetét
Rengeteg hó hullott mostanában a stájer és karintiai hegyekben. A síterepek is elkezdtek komolyan készülődni az esetleges szezonkezdet érdekében.
2019.09.19.
Hüttekirálynők és hüttekirályok, válasszatok birodalmat!
Noha még messze van a tél, mégis itt az ideje, hogy álmodozzunk egy kicsit. Összegyűjtöttük a legfrankóbb kis hüttebirodalmakat. Mindenki válasszon egyet magának és képzelje el, hogy ott lakik. Magas élet az Alpokban. Gyerünk!
2019.07.14.
Ezek a felvonók üzemelnek nyáron is Stájerországban
Szívesen nézed a panorámát a hegy tetejéről, de nincs kedved feltúrázni? Netán kirándulnál egyet a családdal, de nem szeretnél nagy szintkülönbséget megtenni? Stájerország nyáron is üzemelő felvonóji a meleg hónapokban is csodás kikapcsolódást nyújtanak az Alpokban.
2018.11.23.
Lachtal: itt is megkezdődött a síszezon!
Mától, ha még csak néhány lifttel is, de megkezdődött a szezon a stájerországi Lachtal síterepén. A mostani síelés még csak erre a hétvégére szól, hétfőn bezárnak és legközelebb majd csak az első decemberi hétvégére nyitnak ki.
2017.11.25.
Ausztria: havazás előtti szombati síelés
Újabb havazás kezdődött meg az Alpokban. A hó ezúttal is nyugatról érkezik az Alpok keleti részeire, Franciaországban már havazott, Ausztriába szombat délután érkezett meg a nyugati régiókba. Ezúttal is az Alpok északi oldala lesz a szerencsésebb, a számítások szerint itt valamivel több hó hullhat, mint a főgerinc déli oldalán.
2017.11.12.
Ünnepek az osztrák Alpokban
Ünnepi hangulat, felejthetetlen karácsony, fergeteges szilveszter, havas hegycsúcsok, kitűnő sípálya, luxus apartmanok. Ezt kínálják három osztrák top-sírégióban a SissiPark pályaszállások.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »