Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Levi témájú cikkeink

2021.10.08.
Finnországban is elindult a síszezon
Bár a komolyabb havazásra még Finnországban is várni kell, azonban két síterepen is olyan hatalmas mennyiségű havat tároltak el az előző szezonból, hogy semmi akadálya annak, hogy hétvégén megkezdődjön az idei finn síszezon.
2020.11.27.
Remek hóval zajlik a síszezon Skandináviában
A skandináv országokban kezdetét vette a síszezon. Van, ahol már lassan egy hónapja síelhetnek, másutt a napokban rajtolt az idény. Finnországban az elmúlt időszakban sok hó esett.
2020.11.19.
Hétvégén ismét világkupa versenyek, nézők előtt!
Hétvégén a finnországi Levi síterepén ismét világkupa futamokat rendeznek, most csak a hölgyek részére. A verseny érdekessége, hogy a világjárvány óta ez lesz az első világkupa futam, amelyet a nézők a helyszínen követhetnek végig.
2018.11.08.
Marcel Hirscher a Dachstein-gleccseren gyakorolt
Már csak 10 nap van hátra a következő hétvégén rendezendő világkupa futamokig, amelyeket a finnországi Leviben rendeznek. A versenyzők nagy része most azzal van elfoglalva, hol találnak versenysíelésre alkalmas havat és pályát. Hirscher az osztrák gleccsereket választotta.
2018.07.05.
Alpesi világkupa versenynaptár és érdekességek
Május közepén Görögországban tartotta kongresszusát a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS), ahol (nagyjából) véglegesítették a 2018/2019-es alpesi világkupa színhelyeit. Eldőltek a következő évek világversenyeinek színhelyei is, Saalbach lemaradt a 2023-as világbajnokság megrendezéséről.
2017.11.11.
Samsal Dalibor Leviben kezdi meg a szezont
Magyar indulója is lesz az alpesi sí világkupa szezonbeli első műlesikló futamának a férfiak versenyében. A magyar sísport eddigi legeredményesebb szlalomosa, Samsal Dalibor idén is pontszerzésre törekszik.
2016.11.11.
Levi: hétvégén szlalom világkupa hiányzókkal
Szombaton a hölgyek, vasárnap pedig a férfiak szlalom futamait bonyolítják le a finnországi Levi síterepén. A versenyt végül is sikerül megrendezni, annak ellenére, hogy októberben még nagyon kedvezőtlenek voltak az előjelek, de az időjárás az utóbbi héten "megemberelte" magát.
2015.11.06.
Síverseny törölve: még az Északi-sarkkörön is meleg van
A Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) meghozta döntését, elmarad a november 14-15-re tervezett alpesi versenyhétvége a finnországi Levi síterepén. Talán nehezen hihető, de az Északi-sarkkörön túli finnországi síterepen is túl enyhe az időjárás, még a hóágyúkat sem lehetett beindítani az utóbbi napokban.
2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
2014.10.17.
A nap képe: hóágyúzás a sarki fényben, Finnországban
Egy hónap múlva világkupa futamot rendeznek a Finnországi Leviben. Ezen a héten már végre megkezdhették a hóágyúzást, amely hihetetlenül jól mutat a sarki fényben. Az időjárási előrejelzések biztatóak, eddig minden a tervek szerint alakul a jövő hónapi versenyek előtt.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »