Menü ≡

Levi témájú cikkeink

2018.11.08.
Marcel Hirscher a Dachstein-gleccseren gyakorolt
Már csak 10 nap van hátra a következő hétvégén rendezendő világkupa futamokig, amelyeket a finnországi Leviben rendeznek. A versenyzők nagy része most azzal van elfoglalva, hol találnak versenysíelésre alkalmas havat és pályát. Hirscher az osztrák gleccsereket választotta.
2018.07.05.
Alpesi világkupa versenynaptár és érdekességek
Május közepén Görögországban tartotta kongresszusát a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS), ahol (nagyjából) véglegesítették a 2018/2019-es alpesi világkupa színhelyeit. Eldőltek a következő évek világversenyeinek színhelyei is, Saalbach lemaradt a 2023-as világbajnokság megrendezéséről.
2017.11.11.
Samsal Dalibor Leviben kezdi meg a szezont
Magyar indulója is lesz az alpesi sí világkupa szezonbeli első műlesikló futamának a férfiak versenyében. A magyar sísport eddigi legeredményesebb szlalomosa, Samsal Dalibor idén is pontszerzésre törekszik.
2016.11.11.
Levi: hétvégén szlalom világkupa hiányzókkal
Szombaton a hölgyek, vasárnap pedig a férfiak szlalom futamait bonyolítják le a finnországi Levi síterepén. A versenyt végül is sikerül megrendezni, annak ellenére, hogy októberben még nagyon kedvezőtlenek voltak az előjelek, de az időjárás az utóbbi héten "megemberelte" magát.
2015.11.06.
Síverseny törölve: még az Északi-sarkkörön is meleg van
A Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) meghozta döntését, elmarad a november 14-15-re tervezett alpesi versenyhétvége a finnországi Levi síterepén. Talán nehezen hihető, de az Északi-sarkkörön túli finnországi síterepen is túl enyhe az időjárás, még a hóágyúkat sem lehetett beindítani az utóbbi napokban.
2015.10.17.
Ezek lettek 2015 legjobb síterepei
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.
2014.10.17.
A nap képe: hóágyúzás a sarki fényben, Finnországban
Egy hónap múlva világkupa futamot rendeznek a Finnországi Leviben. Ezen a héten már végre megkezdhették a hóágyúzást, amely hihetetlenül jól mutat a sarki fényben. Az időjárási előrejelzések biztatóak, eddig minden a tervek szerint alakul a jövő hónapi versenyek előtt.
2011.11.03.
Törölték a finnországi Világkupa futamot
A szokatlanul meleg időjárás miatt a szervezők törölték az alpesi Világkupa jövő hétvégére kiírt versenyét a finnországi Leviben.
2011.03.17.
Csajok csatája Finnországban március végén
A csak hölgyeknek szóló táborok régóta felkapott események. Nem véletlenül, hiszen mi lehet izgalmasabb a csinos, fiatal lányoknál, akik durvábbnál durvább trükköket húznak el a kickerekről, profin csúsznak az elemeken, mindezt ráadásul egy széles mosollyal az arcukon?
2008.12.13.
Legek sorozat: A leghosszabb nyitvatartások
Egy egésznapos síbérlettel jó esetben nyolc órát síelhetünk a legtöbb síközpontban. Azonban egyes országokban találhatunk olyan síterepeket, ahol hajnaltól egészen a késő éjszakai órákig hódolhatunk kedvenc hobbinknak.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »