Megérkezett a magyar delegáció a Síoktatók Világtalálkozójára

2023.03.22. 2023.03.24. síelők.hu | frissítve: 2023.03.24.

Az Interski Congress a finnországi Levi-ben 2023. március 25. és április 1. között kerül megrendezésre, amelyen mintegy 40 országból 1300-1500 szakember vesz részt.
A magyar csapat indulás előtt a budapesti repülőtéren
Az SMSZ (Síoktatók Magyarországi Szövetsége) 24 fős delegációval utazik a világtalálkozóra a szervezet elnöke, dr. Egri Katalin, Dalos Péter, dr. Dosek Ágoston csapatvezetők és Kovács Tamás Máriusz DEMO edző/szakmai alelnök vezetésével. A 10 fős formációs síelést bemutató csapat (Hungarian Demo Team) tagjait és a 3 fő előadót további 9 egyesületi tag kíséri az eseményre.
dr. Egri Katalin, Dalos Péter és dr. Dosek Ágoston csapatvezetők | Fotó: sioktatas.hu
A kongresszuson a részt vevő nemzeti szövetségek kiképző oktatói elméleti előadások és gyakorlati workshopok keretében adják át egymásnak az oktatás terén szerzett tapasztalataikat, új megoldásaikat a legkülönbözőbb szakágakban (alpesi sí, sífutás, snowboard, telemark, adaptív). A nemzetközi eszmecsere legfőbb célja, hogy a világ minden táján minél többen kapcsolódjanak a téli sportokhoz és a síoktatók egyre magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsanak az emberek téli rekreációs tevékenységéhez.

Az SMSZ delegációja Leviben formációs sí bemutatókat, előadásokat és a havon workshopokat tart. A delegációnak fontos feladata az is, hogy a kongresszuson látottakat, hallottakat összegyűjtse, rögzítse, feldolgozza és minél szélesebb körben elérhetővé tegye, a hazai szakmai programokon, továbbképzéseken közreadja a szakmabelieknek és a leendő síoktatóknak. - közölte ma a holnapján az SMSZ.
A magyar democsapat
Holnaptól egy cikksorozatban mutatjuk be a delegáció tagjait, ahogyan ezt tettük 2019-ben és 2015-ben is.

Frissítés: elkészültek az idei bemutatkozó oldalak, itt találjátok.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.