Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Mönichkirchen - Mariensee témájú cikkeink

2019.10.07.
Ausztria: havazással kezdődött a hétfő
Hajnalban megérkezett a havazás, jelentős hó esett a magashegységekben, ahol 10-20 cm jött össze. Kelet-Ausztriában befehéredtek az alacsonyabb hegyek is, havazott Semmeringen és Mönichkirchenben.
2019.09.19.
Mönichkirchen: áll a bál a síterep parkolójának bővítése miatt
Az utóbbi időben már szűkösnek bizonyult a síterep parkolója. A bővítés fakivágással és aszfaltozással jár, amely ellen a helyiek egy csoportja tiltakozik.
2019.02.07.
Túrasí tippek Alsó-Ausztriában, kezdőknek is
Minden olyan hegymászónak, aki szívesen hódítja meg a hegyeket sítalpakon, jól jöhet ez az összeállítás, melyben összeszedtük a legjobb helyeket, melyeket Alsó-Ausztria a sítúrázóknak kínál.
2018.11.25.
Alsó-Ausztria: új szabályok sítúrázóknak
A tavalyi szezonban nem volt egyszerű a sítúrázók helyzete nemcsak Alsó-Ausztriában, hanem szomszédunk számos síterepén. Balesetek követték egymást, időnként betiltották a sítúrázást a kezelt pályákon. Az idei szezonra az alsó-ausztriai síterepek új és vélhetően világos szabályokat dolgoztak ki a sítúrázóknak.
2018.01.01.
Gyorsabban elérhetőek a közeli osztrák síterepek
Jó hír az Ausztriába tartó autósoknak! Pár hónapja elkészült az M86-os autóút utolsó szakasza is, így Budapestről Szombathelyig már teljes egészében gyorsforgalmi úton haladhatunk, majdnem egészen az osztrák határig!
2017.02.10.
Miért jó egy kis síterepen síelni?
Az elmúlt években a síelők.hu csapatával a síszezont mindig valamelyik közeli kis síterepen kezdtük. Szeretjük a családias hangulatú terepeket, mert a közös síelés itt mindig nagyobb élmény. Nem szakadunk el egymástól, és ha mégis külön síelünk, előbb-utóbb találkozunk valamelyik lejtő alján/tetején vagy a hüttében.
2017.02.08.
Alsó-Ausztria: remekül alakul eddig a síszezon
Az eddigi szezon teljes siker az alsó-ausztriai síterepeken és a környékükön található szálláshelyeken. A korai decemberi szezonkezdet miatt a vendégéjszakák száma már decemberben is rekordot döntött. Januári adatok még nincsenek, de az is jól alakult, és akkor még nem beszéltünk a síszünetekre érkezett foglalásokról.
2016.12.09.
Egyre több síterep nyitott ki Alsó-Ausztriában
Csütörtökön újabb síterepek nyitottak ki a hozzánk közeli Alsó-Ausztria tartományban. A régió síterepei közül Hochkar és Lackenhof am Ötscher néhány pályával már korábban is nyitva tartott. Hozzájuk csatlakozott ezen a héten néhány ismerős nevű közeli síterep is.
2016.01.06.
Hochkar: 30 cm friss hó, hamarosan teljes üzemben
A hideg és a havazás beindította a határhoz közeli, alsó-ausztriai pályákat is. Hochkaron nagyon készülnek a hétvégére, járatják a hóágyúkat. Minél előbb szeretnék az összes pályát megnyitni. A környék többi síterepén még csak kevés pályát nyitottak meg, de legalább elkezdődött a szezon!
2015.02.02.
Játssz és nyerj síelést Alsó-Ausztriába!
Véget ért Alsó-Ausztria játékunk. Aki helyesen válaszolt a feltett 3 kérdésre Semmeringi síelést vagy Mönichkirchen-Mariensee síjegyet nyerhetett! A játék 2015. január 7-től február 1-ig tartott. Gratulálunk a nyerteseknek!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »