Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Semmering - Stuhleck témájú cikkeink

Egynapos buszos sítúrát szervez a Rokon Sport Stuhleckre

2022.03.03. Rokon Sport
Búcsúztassuk együtt a téli síszezont és csússzunk át együtt a tavaszba! A Rokon Sport Sí- és Snowboard szakbolt és baráti köre szezonzáró egynapos, autóbuszos síelést szervez Semmering Stuhleck síterepére 2022. március 20-án!

2022-ben is lesznek egynapos buszos síelések Ausztriában

2021.12.27. Rokon Sport
A Rokon Baráti Kör 2022-ben is egynapos sítúrákat szervez vasárnaponként, a szomszédos Ausztria síterepeire.Túráinkon a havas sportok örömeinek megszerzése mellett lehetőség nyílik baráti kapcsolatok kialakítására, közös éneklésre és vidám hangulatra.

Sorra nyitnak a határhoz közeli osztrák síterepek

Amíg nem lehet szállást foglalni turisztikai célból, addig maradhat az egynapos kirándulás egy határhoz közeli osztrák síterepre. A síeléshez Ausztriában most a 2G-szabályoknak megfelelő igazolás (oltottak és betegségből felépültek) kell és kötelező a maszk viselete a zárt felvonókon.

Gyorsabban elérhetőek lettek az osztrák síterepek

2017.03.10. 2021.08.13. sielok.hu | frissítve: 2021.08.13.
Jó hír az Ausztriába tartó autósoknak! A néhány éve elkészült M86-os autóútnak, valamint a nemrégiben átadott M85-ös autóútnak köszönhetően már gyorsabban közelíthetőek meg a stájerországi, karintiai és salzburgi síterepek is!

Apró talpak - Nyílt Alpesi Sí Diákverseny lesz Ausztriában

2020.01.14. sielok.hu
2020. január 26-án Stuhlecken megrendezésre kerül az Apró talpak gyermek, serdülő és ifjúsági óriás-műlesikló verseny 2 évenkénti korcsoportokban. A tehetségkutató síversennyel egyidőben lesz síteszt is több márka 2019/20-as modelljeiből, szaktanácsadással.

Semmering: parkoló autónak ütközött egy síelő

Érdekes és a jelenlegi ismereteink alapján megmagyarázhatatlan baleset történt tegnap Semmering stájerországi (Stuhleck) síterepén. Egy szlovák fiatal a pálya végén nem a lifthez síelt, hanem a parkolóba, ahol egy parkoló autónak ütközött és súlyos sérüléseket szenvedett.

Ausztria: fél méter friss hó és havazik tovább

Hétfőre virradóra megérkezett a nagy havazás, a gleccserek mellett az Arlberg régióban jelentős a hómennyiség, itt 1400 méteren 35 cm hó hullott, a környező 2000 méter feletti hegyekben ennél több.

Közös síbérlet Murautól Semmeringig

A magyarok körében is nagyon népszerű kelet-ausztriai síterepek közös bérlettel jelentkeznek az előttünk álló szezonban. Jó hír, hogy a Mur-Mürz Top Skipass névre keresztelt új bérletből nemcsak szezonbérletet, hanem többnapos jegyeket is lehet váltani az egymáshoz relatíve közel található síterepekre.

Stuhleck: magyar nő esett ki a síliftből egy autóra

2017.01.23. 2017.01.24. Bata Attila | frissítve: 2017.01.24.
Ritka baleset történt hétfő délelőtt a magyar határhoz közeli Stuhleck (Semmering) síterepén. Egy magyar pár késve szállt ki a középállomáson és mindketten kiestek a liftből. A férfi a védőhálóba esett, a nő pedig a sílift alatt kanyargó úton közlekedő autóra zuhant, betörve annak a szélvédőjét.

Nyitás a héten: Obertauern, Stuhleck és Reiteralm

2016.11.11. 2016.11.14. Stani | frissítve: 2016.11.14.
A hirtelen jött novemberi telet, ami sok helyütt fél méter friss havat hozott, egyre több síközpont szeretné kihasználni egy korai nyitással. A jövő héten már a határ közelben is síelhetünk.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.